Tips en artikelen

Nieuw telefoonnummer

'Hallo U spreekt met T-Mobile, wat kan ik voor u doen?'
Lees verder

Tip: online boekhouding met MoneyBird

Een goed boekhoudprogramma doet wonderen voor een efficiënte administratie. Voor ZZP'ers zijn er een aantal verschillende programma's beschikbaar. Ik kan je MoneyBird van harte aanraden.
Lees verder

Het belang van de juiste typografie

Vroeg of laat komt de vraag, welk lettertype gaan we gebruiken? Of het nu voor een logo is, voor gebruik in drukwerk of op je website; typografie is echt belangrijk.
Lees verder

Goedkope en gratis alternatieven voor Adobe software

Niet iedereen kan of wil de software van Adobe gebruiken. Misschien wil je geen maandelijks abonnement afsluiten? Inmiddels staan zo een beetje alle app stores vol met alternatieven, maar welke moet je kiezen?
Lees verder

Effectief teksten schrijven

Webpagina’s met de juiste hoeveelheid tekst (vaak meer dan je denkt!) scoren vaak goed in de zoekresultaten, omdat ze vaak meer bruikbare informatie bevatten voor de gebruikers.
Lees verder

Gutenberg en de toekomst van Wordpress

WordPress 5.0 met Gutenberg was de eerste stap naar een modernisering van het gehele platform. De eerste versie van Gutenberg heeft nogal veel los gemaakt in de community.
Lees verder

SEO (zoekmachine) optimalisatie

Search Engine Optimalisation (SEO) is een belangrijk onderdeel om rekening mee te houden tijdens de bouw van je website. 
Lees verder

Ben jij klaar voor de AVG?

Privacy is een grondrecht van ons allemaal. Zorg dat jouw verhaal over privacy helder is. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook naar je klanten. Een disclaimer vooraf; dit is geen juridisch artikel en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees verder

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?