Tips en artikelen

Alles wat je moet weten over UTM-links

UTM (Urchin Tracking Module) links zijn aangepaste URL's die extra informatie bevatten over de herkomst en het medium van het websiteverkeer. Deze informatie wordt toegevoegd via UTM-parameters en helpt marketeers om de effectiviteit van hun campagnes nauwkeurig te meten. UTM-links zijn vooral nuttig in analytiscs tools zoals Google Analytics en UserMaven.
Lees verder

Je website is klaar en wat nu? Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Gefeliciteerd! Na uren van creatieve inspanning, ontwikkeling en optimalisatie, is je website eindelijk live. Het lanceren van een website is een opwindende mijlpaal, maar het markeert tegelijkertijd het begin van een nieuwe uitdaging - het aantrekken van bezoekers.
Lees verder

Wat is Contentmarketing?

Dus, je hebt vast wel eens gehoord van contentmarketing, maar wat is het nu eigenlijk en waarom is het zo belangrijk in de wereld van digitale marketing?
Lees verder

Foto’s in het ontwerp van je website

Als je foto's maakt of laat maken voor je website, of als je foto's uitzoekt om te gebruiken voor je website, moet je in sommige gevallen rekening houden met hoe ze gebruikt worden in een ontwerp.
Lees verder

De noodzaak van zoekwoorden onderzoek bij een website

Als je een website gaat maken, is het van cruciaal belang om de juiste zoekwoorden te kiezen om je doelgroep te bereiken. Het kiezen van de juiste zoekwoorden is essentieel voor het succes van je website. Maar hoe weet je welke zoekwoorden je moet gebruiken?
Lees verder

Verfijn het ontwerp van je website met de kracht van kleur

Ontdek hoe je het ontwerp van je website naar een hoger niveau tilt door de juiste kleuren te gebruiken. Leer over kleurcontrast, verzadiging en andere ontwerpprincipes om een visueel aantrekkelijke website te maken.
Lees verder

Hoe duurzaam is jouw website?

Als je denkt aan duurzaamheid denk misschien aan goede stroom, je verwarming een tandje lager zetten, minder vlees eten en energiezuinige led-lampen. Maar hoe zit het met jouw website?
Lees verder

Nieuw telefoonnummer

'Hallo U spreekt met T-Mobile, wat kan ik voor u doen?'
Lees verder

Tip: online boekhouding met MoneyBird

Een goed boekhoudprogramma doet wonderen voor een efficiënte administratie. Voor ZZP'ers zijn er een aantal verschillende programma's beschikbaar. Ik kan je MoneyBird van harte aanraden.
Lees verder

Het belang van de juiste typografie

Vroeg of laat komt de vraag, welk lettertype gaan we gebruiken? Of het nu voor een logo is, voor gebruik in drukwerk of op je website; typografie is echt belangrijk.
Lees verder

Goedkope en gratis alternatieven voor Adobe software

Niet iedereen kan of wil de software van Adobe gebruiken. Misschien wil je geen maandelijks abonnement afsluiten? Inmiddels staan zo een beetje alle app stores vol met alternatieven, maar welke moet je kiezen?
Lees verder

Effectief teksten schrijven

Webpagina’s met de juiste hoeveelheid tekst (vaak meer dan je denkt!) scoren vaak goed in de zoekresultaten, omdat ze vaak meer bruikbare informatie bevatten voor de gebruikers.
Lees verder

Gutenberg en de toekomst van Wordpress

WordPress 5.0 met Gutenberg was de eerste stap naar een modernisering van het gehele platform. De eerste versie van Gutenberg heeft nogal veel los gemaakt in de community.
Lees verder

SEO (zoekmachine) optimalisatie

Search Engine Optimalisation (SEO) is een belangrijk onderdeel om rekening mee te houden tijdens de bouw van je website. 
Lees verder

Ben jij klaar voor de AVG?

Privacy is een grondrecht van ons allemaal. Zorg dat jouw verhaal over privacy helder is. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook naar je klanten. Een disclaimer vooraf; dit is geen juridisch artikel en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees verder

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?