webdes-blauwe-nacht

Een naam geven aan je bedrijf doe je niet zomaar. Daar moet een idee of gedachte achterzitten. Een referentiekader van waaruit je werkt. Een naam die bij jou en je product past. Welkom bij Blauwe Nacht.

Blauwe Nacht; de Maya zegel

Akbal (Blauwe Nacht). De 3e Mayazegel staat synoniem voor de ‘staat van zijn’ waarin alles aanwezig is, alleen nog niet gematerialiseerd. Het is de plaats waar je inspiratie huist en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit. Je hoeft je ogen maar te sluiten en je bent er. Vanuit hier is alles mogelijk.

Mijn Mayazegel is Blauwe Nacht, toon 5. Deze toon aan de zegel staat voor ‘het in eigen hand nemen’ van je leven. Als je achter jezelf gaat staan en in jezelf gelooft zul je ervaren dat zich op magische wijze deuren voor je zullen openen. Met een gezonde portie zelfvertrouwen kom je een heel eind.

Icosaëder; heilige geometrie

De Icosaëder (Icosahedron) is één van de 5 heilige geometrische vormen. Hij heeft 20 driehoekige vlakken en vormt zo een ronde vorm. Hij staat synoniem voor het element water (= emoties, liefde en gevoel).  De Icosaëder staat ook voor de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen; het gouden paradijs. In het beeldmerk van Blauwe Nacht zweeft de icosahedron los van de grond, het ervaren van ultieme vrijheid.

Nachtblauw; kleur van de nacht

De plechtige en serieuze kleur nachtblauw staat voor wilskracht en intuïtieve inzichten. Blauw bevordert de communicatie en zelfinzicht, het is verkoelend en zorgt voor een ruime blik. Het geeft rust en vrede en werkt uitstekend tegen sleur. 😉

Als je goed kijkt kun je zien wat je voelt. Alles wat aanwezig is in de nacht zie je, nadat je ogen zijn gewend, als silhouetten. Nachtblauw is ook de kleur vlak vóór zonsopkomst. Blauwe Nacht symboliseert jouw reis vanuit het donker naar het licht. Wij zijn trots als we jou mogen helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien; get your ass in the spotlights!