Wow.. Taking to long? Reload the page or click here to close the loading screen.

Cookies op onze website

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Blauwe Nacht gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Blauwe Nacht gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Deze cookies zijn:

  • Google Analytics 
  • Facebook pixel
  • Piwik Analytics
  • Functionele website cookies

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Privacyverklaring (voor klanten van) Blauwe Nacht

Blauwe Nacht, gevestigd aan Carol Vogesgracht 12, 1336KE ALMERE, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://blauwenacht.nl Carol Vogesgracht 12, 1336KE ALMERE +31 6 2465 4889

Antal Hendrix van Spronsen is de Functionaris Gegevensbescherming van Blauwe Nacht Hij/zij is te bereiken via antal@blauwenacht.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Blauwe Nacht verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@blauwenacht.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Blauwe Nacht verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om u onze goederen en diensten aan te bieden
  • Het afhandelen van uw betaling(en)
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te houden op deze website
  • Blauwe Nacht analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Blauwe Nacht neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben over personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Blauwe Nacht) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Blauwe Nacht bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Personalia: gedurende onze samenwerking en tot maximaal 5 jaar na ontbinding van onze overeenkomst
  • Betaalgegevens: gedurende onze samenwerking en tot maximaal 2 jaar na ontbinding van onze overeenkomst
  • Gebruiksgegevens website: tot 2 jaar na bezoek van de website

Delen van persoonsgegevens met derden
Blauwe Nacht verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Blauwe Nacht blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door uw genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@blauwenacht.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Blauwe Nacht zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Blauwe Nacht wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Blauwe Nacht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze helpdesk of via info@blauwenacht.nl

Support

Classic
19 per maand
  • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
  • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
  • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
  • Berichten monitoren (reacties/spam)
  • Wekelijkse backup van je website (altijd 1 versie backup)
  • Uptime monitor
  • SEO keyword ranking monitor
  • Dagelijkse security check
  • Dagelijkse performance check
  • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies

Support

Professional
49 per maand
  • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
  • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
  • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
  • Berichten monitoren (reacties/spam)
  • Dagelijkse backup van je website (altijd 4 versies backup)
  • Uptime monitor
  • SEO keyword ranking monitor
  • Dagelijkse security check
  • Dagelijkse performance check
  • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies
Beste Keuze

Budget (Shared) hosting

Bij shared hosting huur je een klein stukje van een server. Hier draaien vaak honderden (of duizenden) websites op. Dat maakt dit type hosting lekker goedkoop. De resources zijn hier theoretisch en niet gegarandeerd. Voor de meeste kleine websites is dit vaak genoeg. In pieksituaties kan de server echter langzaam reageren; als je website plots veel bezoekers krijgt kunnen die hier last van ondervinden. Als je website traag reageert is het misschien een teken dat je resources niet toereikend (meer) zijn.

Premium (Cloud) hosting

Bij Cloud hosting huur je een klein stukje van een server. Maar in dit geval is de gehele (virtuele) server afgehuurd voor Blauwe Nacht en zijn klanten. Blauwe Nacht heeft de configuratie van de server in eigen handen, wat goed nieuws is voor jou. De resources worden gedeeld en schalen dynamisch mee met het aantal klanten. Met meer klanten ontstaat er een steeds groter collectief, met steeds meer power. Zo zal er in pieksituaties veel meer kracht zijn om bezoekers een snelle en betrouwbare website voor te schotelen. Websites die draaien onder Cloud hosting voelen soepeler aan, laden sneller en zijn veel betrouwbaarder. Als je Cloud hosting combineert met een van onze servicepakketten heb je werkelijk geen zorgen meer.

Inloggen

Registreren