Webdesign voor Spirituele Ondernemers

Laat jouw website zien wie je werkelijk bent?

Verdient jouw nieuwe website een uniek ontwerp? Passend bij jou en jouw energie? Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?
Zoek je een betrouwbare webdesigner die snapt wat je bedoelt?
Wij jij je onderscheiden in de markt met een uniek ontworpen website?
Wil jij meer tijd besteden aan waar je goed in bent, ondernemen?
Ben je op zoek naar een vruchtbare samenwerking om jezelf op de kaart te zetten?
Is techniek niet helemaal je ding? Maar heb je wel het gevoel dat je meer wilt?
Weerspiegelt jouw huidige website jouw unieke kwaliteiten niet of nauwelijks?

Behoor jij tot die prachtige groep mensen...

Spirituele- of fijngevoelige ondernemers, lichtwerkers en andere voorlopers? Jij doet prachtig werk. Jij bent hard nodig om van de wereld een mooiere plek te maken. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die hun hart volgen en hun bestemming serieus nemen, je bent in goed gezelschap.

Niet zelden komt het voor dat gevoelige mensen zoals jij weinig of geen affiniteit met techniek hebben. Jouw kwaliteiten liggen immers in het spirituele en fijngevoelige, niet in bits en bites. Alpha versus Beta, twee werelden die elkaar vaak niet helemaal snappen. En dat terwijl het laten zien van jouw energie op het scherm zo belangrijk is.
Een website maken of laten maken is vaak een uitdaging. Hoe is dat voor jou?

Heb je al eerder een poging gedaan om zelf een website te maken?

Een website en ik zijn gewoon niet voor elkaar gemaakt. Dat horen we hier vaker.
Of je hebt nare ervaringen gehad in het verleden en hebt het al bijna opgegeven. Ervaringen zoals deze;

Iemand weet wel een handige buurjongen die voor weinig een website bouwt, of een handige klusser die het ‘naast zijn gewone werk’ doet. Het begint allemaal aardig maar al snel merk je dat jullie niet ‘dezelfde taal’ spreken. Jullie hebben moeite met communiceren, je hebt het gevoel dat hij/zij je niet snapt. Na een lang en pijnlijk proces zit jij met een website die ver van jou afstaat. Het is gewoon niet ‘jij’…

Niet zelden is dit een grote financiële en energetische investering geweest. En wat heb je er aan over gehouden? Een dikke kater! En dan komt een moment dat een aanpassing nodig is, hoe bereikbaar is die buurjongen?

Je wilt een website, besluit het zelf te gaan doen en je gaat vol goede moed aan de slag. ‘Hoe moeilijk kan het allemaal zijn?’. Een gratis WordPress thema blijkt er in het ‘echt’ heel anders uit te zien en na tientallen uren bloed, zweet en tranen geef je het op. Dit is helemaal niet wat je ervan verwacht had.

Het resultaat is helemaal niet zoals het voorbeeld en soms is het eindresultaat nog erger; er staan nog steeds een aantal pagina’s ‘under construction’ omdat je er de energie niet meer voor hebt.

Wat voor een indruk geef je zo aan je klanten?

Of je besluit met een gratis aanbieder te starten. Al snel blijkt dat Wix, Jimdo en/of Vistaprint helemaal niet gratis zijn.* Als je een eigen domeinnaam of uitgebreidere ontwerp-functies wilt, zit je aan een prijzig abonnement vast. En alsnog moet je alles zelf doen en ziet het resultaat er vaak nóg niet uit zoals je in gedachten had.

Hoeveel uren ben je bereid erin te stoppen? Wat ben jij eigenlijk waard per uur?

*Bekijk de prijzen van WixJimdo en Vistaprint.

Spirituele ondernemers hebben bij Blauwe Nacht een streepje vóór!

Bij Blauwe Nacht komen die Alpha en Beta bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring als energetisch therapeut én als grafisch ontwerper / webdesigner. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?
“Ik kom uit hetzelfde ‘nest’. Ik heb het geduld, inlevingsvermogen en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; jouw energie op het scherm. Ego maakt plaats voor diepe connectie en een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

De spirituele ondernemers van Blauwe Nacht

Tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. Uitzonderlijke ondernemers en bedrijven waar we een website op maat voor hebben gemaakt. Hieronder zie je een selectie van websites die we voor spirituele ondernemers hebben gemaakt.

Bekijk het volledige portfolio van Blauwe Nacht, of lees testimonials van onze klanten.

Blauwe Nacht: Jouw fullservice webdesignbureau

Je website is essentieel voor de manier waarop je jezelf presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang.
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een gratis aanbieder. Maar als je een professionele uitstraling zoekt, is een professionele partner belangrijk. Iemand die zich verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken. Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Iemand die bereikbaar is en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken.

Want een doordachte, goed gebouwde website die klopt en werkt, dat is vakwerk.

Webdesign

Unieke ontwerpen op maat, met jouw unieke energie. Geen standaard templates maar helemaal naar jouw wensen.

Hosting

Kwalitatieve, veilige en supersnelle hosting en domeinnaamregistratie.

Onderhoud

Jij hoeft niet over de techniek na te denken. Worry Free WordPress. Veilig, slim en doordacht.

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?