Laat jouw website zien wie je werkelijk bent?

Verdient jouw nieuwe website een uniek ontwerp? Passend bij jou en jouw energie? Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Behoor jij tot de prachtige groep mensen...

Spirituele- of fijngevoelige ondernemers, lichtwerkers en andere voorlopers? Jij doet prachtig werk. Jij bent hard nodig om van de wereld een mooiere plek te maken. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die hun hart volgen en hun bestemming serieus nemen, je bent in goed gezelschap.

Niet zelden komt het voor dat gevoelige mensen zoals jij weinig of geen affiniteit met techniek hebben. Jouw kwaliteiten liggen immers in het spirituele en fijngevoelige, niet in bits en bites. Alpha versus Beta, twee werelden die elkaar vaak niet helemaal snappen. En dat terwijl het laten zien van jouw energie op het scherm zo belangrijk is.

Een website maken of laten maken is daarom vaak een uitdaging. Hoe is dat voor jou?
  • Heb jij moeite met je online zichtbaarheid?
  • Is techniek niet helemaal je ding? Maar heb je wel het gevoel dat je meer wilt?
  • Weerspiegelt jouw huidige website jouw werkelijke essentie niet of nauwelijks?
  • Of ben je op zoek naar een vruchtbare samenwerking om jezelf op de kaart te zetten?

Zit je met de handen in het haar?

Een website en jij zijn gewoon niet voor elkaar gemaakt. Dat horen we hier vaker. 
Of je hebt nare ervaringen gehad in het verleden en hebt het al bijna opgegeven. Ervaringen als deze;

Je besluit dat je een website wilt en gaat in zee met een willekeurige website bouwer. Iemand weet wel een handige buurjongen die het voor weinig voor je kan doen, of een handige klusser die het ‘naast zijn gewone werk’ doet. Het begint allemaal aardig maar al snel merk je dat jullie niet ‘dezelfde taal’ spreken. Jullie hebben moeite met communiceren, je hebt het gevoel dat hij/zij je niet snapt. Na een lang en pijnlijk proces zit jij met een website die ver van jou afstaat. Het is gewoon niet ‘jij’…

Niet zelden is dit een grote financiële en energetische investering geweest. En wat heb je er aan over gehouden? Een dikke kater.

En dan komt een moment dat een aanpassing nodig is, hoe bereikbaar is die buurjongen?

Je wilt een website, besluit het zelf te gaan doen en je gaat vol goede moed aan de slag. ‘Hoe moeilijk kan het allemaal zijn?’. Een gratis WordPress thema blijkt er in het ‘echt’ heel anders uit te zien en na tientallen uren bloed, zweet en tranen geef je het op. Dit is helemaal niet wat je ervan verwacht had. Het resultaat is helemaal niet zoals het voorbeeld en soms is het eindresultaat nog erger; er staan nog steeds een aantal pagina’s ‘under construction’ omdat je er de energie niet meer voor hebt. Wat voor een indruk geef je zo aan je klanten?
Of je besluit met een gratis aanbieder te starten. Al snel blijkt dat Wix, Jimdo en/of Vistaprint helemaal niet gratis zijn.* Als je een eigen domeinnaam of uitgebreidere ontwerp-functies wilt, zit je aan een prijzig abonnement vast. En alsnog moet je alles zelf doen en ziet het resultaat er vaak nóg niet uit zoals je in gedachten had. Hoeveel uren ben je bereid erin te stoppen? Wat ben jij eigenlijk waard per uur? 

*Bekijk de prijzen van Wix, Jimdo en Vistaprint.

Spirituele ondernemers hebben bij Blauwe Nacht een streepje vóór!

Bij Blauwe Nacht komen die Alpha en Beta bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring als energetisch therapeut én als grafisch ontwerper / webdesigner. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?

“Ik kom uit hetzelfde ‘nest’. Ik heb het geduld, inlevingsvermogen en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; jouw energie op het scherm. Ego maakt plaats voor diepe connectie en een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

“Het is mijn levenstaak om een brug te vormen tussen mensen.
Jou in contact te brengen met jouw publiek. Daar krijg ik energie van.”

JIJ

IK

WIJ

DE WERELD

Waarom standaard, als het ook uniek kan?

Wij geloven niet in standaard templates. Jouw website verdient toch ook een uniek ontwerp?

BLAUWE NACHT: WEBDESIGN VOOR SPIRITUELE ONDERNEMERS

Je website is essentieel voor de manier waarop je jezelf presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang. 
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een gratis aanbieder. Maar als je een professionele uitstraling zoekt, is een professionele partner belangrijk. Iemand die zich verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken. Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Iemand die bereikbaar is en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken. 

Want een doordachte, goed gebouwde website die klopt en werkt, dat is vakwerk.

BLAUWE NACHT: ALLES IN ÉÉN

Één aanspreekpunt, makkelijk en overzichtelijk. Indien jij dat wenst kunnen wij alles voor je regelen. Van hosting tot jouw eigen e-mailaccounts.
Hosting en onderhoud in makkelijke maandelijkse pakketten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

WEBDESIGN

Unieke ontwerpen op maat, met jouw unieke energie. Geen standaardtemplates maar helemaal naar jouw wensen.

HOSTING

Kwalitatieve Nederlandse hosting, domeinnaam (.nl of .com), plus email van je eigen account.

ONDERHOUD

Jij hoeft niet over de techniek na te denken. Worry Free WordPress. Veilig, slim en doordacht.

Onze unieke modules, hulp op weg naar de perfecte content

Al die technische termen zoals SEO, sales funnels en conversie zijn waarschijnlijk abracadbra voor je. Alle klanten van Blauwe Nacht krijgen toegang tot een portaal met unieke e-courses waarmee je stapsgewijs kennis maakt met alle technische termen en zo de perfecte content maakt voor je website. (Korte, laagdrempelige lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.) 

Want als we aan de slag gaan, kunnen we dat maar beter gelijk goed doen, toch? 

Wij geloven in complete oplossingen

Mobile-first approach? Google SEO? SEA? Geoptimaliseerd voor goede laadtijden? Responsive design? Audits? Maandelijkse rapportages?  Wij bouwen niet alleen je website, maar begeleiden je desgewenst van begin tot eind. Van hosting tot Social Media planning; Blauwe Nacht levert als jij dat wilt het complete pakket. Na oplevering houden we je website perfect op orde. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veilig! Dat geeft een goed gevoel. Zo kun jij je helemaal concentreren op waar jij goed in bent: ondernemen

Webdesign voor BEWUSTE ondernemers

Een holistische benadering van webdesign. Out-of-the-box oplossingen voor fijngevoelige mensen. Geduld en vakmanschap, welkom bij Blauwe Nacht. Jouw fullservice webdesignbureau. Ik kijk er naar uit jou te ont-moeten. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreek ik graag met je wat jouw (speciale) wensen en verlangens zijn. En wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ANTAL HENDRIX VAN SPRONSEN

Hallo, ik ben Antal. Ik maak als sinds 1999 websites met hart en ziel. In 2015 heb ik Blauwe Nacht opgericht en sindsdien help ik met passie en toewijding (kleine) ondernemers aan hun nieuwe website. Een website is tenslotte een online interactief visitekaartje en een goede eerste indruk is essentieel.
“You never get a second chance to make a first impression“
Korte communicatie lijnen, een geweldig inlevingsvermogen en perfecte service zijn de pijlers van Blauwe Nacht.
Meer lezen over Antal

Klanten van Blauwe Nacht

Hanneke Hoppenbrouwer

Coach
Coaching en counseling

Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!


Martin Thoolen

Coach
Martin Thoolen

Helemaal top! Absolute aanrader! Ik ben ieder dag nog verguld met de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de nieuwe website. Veel positieve reacties van klanten en opdrachtgevers ontvangen. Met name de professionaliteit en flexibiliteit in de samenwerking met Antal was een verademing. En dat voor een hele acceptabele prijs.

Ik zou zeggen: doen!


Inge van Duin

Energetisch coach
Flow in Home

Ook de nazorg, bereikbaarheid en meeleven is fantastisch! Het werk en de support van Antal van Blauwe Nacht is een absolute aanrader!


Ann de Wreede

Yoga docent
Liquid Yoga

Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworpen en gebouwd en dit is een plaatje geworden. Antal is zowel gestructureerd als creatief. HIj denkt mee, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Wanneer het lijkt alsof het even vastloopt, voelt hij heel goed aan wat er nodig is om er weer inspiratie in te krijgen en welke kant op te gaan. Kortom Antal is professioneel, flexibel en inlevend. Hij heeft een open blik die gericht is op zowel het proces als het resultaat en met een menselijke maat. een verademing om zo samen te werken.

Thnx Antal!


Jeroen van Meeteren

Oprichter, eigenaar
Hi-Fi Mystery School

De samenwerking met Antal was en is een zeer fijne en relaxte vorm van creëeren die ik redelijk uniek vind! Hij is op het gebied van het bouwen van een website op alle vlakken een professional. Ook op persoonlijk vlak is hij een frisse wind; Duidelijk, transparant, behulpzaam en zelfs esoterisch onderlegd. Hij staat (in hoeverre hij kan) meteen voor je klaar en doet niet moeilijk als iets teveel lijkt. Dank je Antal voor de geweldige website!


Josta Kolkman

Coach, inspirator
Unplug

De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen. Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics. Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!


Meer reviews lezen?

OF WIL JE GELIJK AAN DE SLAG?

DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2021 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
Wij plaatsen uitsluitend functionele en geanonimiseerde analytische cookies.
Meer lezen.Oké, ik begrijp het.
userthumbs-upcrossarrow-upquestion-circlecircle-minus