CONTACT
MENU
MENU

Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen | Foto © Thierry Schut

Oprichter en eigenaar van Blauwe Nacht. Bruggenbouwer. Creatief, geduldig, invoelend en servicegericht. Gepassioneerd over geometrie, mooie vormgeving en het grensvlak tussen computertechnologie en het menselijk potentieel. Niet indeelbaar in standaard hokjes. 😉

“In het bijzonder richt ik mij op ondernemende mensen: Ondernemers die op zoek zijn naar vernieuwing, ondernemers die wat hulp kunnen gebruiken bij het ‘verpakken’ van hun dienst/product. Of startende ondernemers die samen de juiste uitstraling willen opzoeken. Jouw huisstijl en website moet de perfecte combinatie zijn van jouw energie, plus die van jouw ideale klant. Het spanningsvlak opzoeken tussen die twee vind ik echt leuk om te doen. Het resultaat? Een unieke stijl, die werkt. Dat geeft jou zakelijk (en ook privé!) een boost waar je U tegen zegt: Jouw onderneming 2.0. 


LIFE BEGINS AT FORTY …

Dat gaat zeker op voor mij. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, ben op mijn 40e bij mijn toenmalige werkgever vertrokken en ben gaan doen wat ik écht leuk vind: innovatieve grafische websites maken en (zo) mensen helpen de top te bereiken. Met een achtergrond in de luxe detailhandel, customer service én jarenlange ervaring als energetisch therapeut weet ik als geen ander de beleving en het gevoel te combineren met een zakelijke nuchterheid.

Nieuwe technieken en trends inspireren me om mijzelf constant te bijven ontwikkelen om het beste van mijzelf aan mijn klanten te kunnen bieden.”

De naam BLAUWE NACHT is bewust gekozen, de Mayazegel symboliseert de transformatie van de duisternis naar het licht in jezelf. Het is de plaats waar je inspiratie en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit.

Warme groet,
Antal Hendrix van Spronsen

DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
arrow-up
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat