Antal Hendrix van Spronsen
Creative @ Blauwe Nacht

Oprichter en eigenaar van Blauwe Nacht. In het bijzonder richt ik me op ondernemende mensen: Ondernemers die op zoek zijn naar vernieuwing, ondernemers die wat hulp kunnen gebruiken bij het ‘verpakken’ van hun dienst/product. Of startende ondernemers die samen de juiste uitstraling willen opzoeken. Jouw huisstijl en website moet de perfecte combinatie zijn van jouw energie, plus die van jouw ideale klant. Het spanningsvlak opzoeken tussen die twee vind ik echt leuk om te doen. Het resultaat? Een unieke stijl, die werkt. Dat geeft jou zakelijk (en ook privé!) een boost waar je U tegen zegt: Jouw onderneming 2.0. 

Life begins at forty…

Dat gaat zeker op voor mij. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, ben op mijn 40e bij mijn toenmalige werkgever vertrokken en ben gaan doen wat ik écht leuk vind: innovatieve grafische websites maken en (zo) mensen helpen de top te bereiken. Met een achtergrond in de luxe detailhandel, customer service én jarenlange ervaring als energetisch therapeut weet ik als geen ander de beleving en het gevoel te combineren met een zakelijke nuchterheid. 

De naam BLAUWE NACHT is bewust gekozen, de Mayazegel symboliseert de transformatie van de duisternis naar het licht in jezelf. Het is de plaats waar je inspiratie en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit.

Warme groet,
Antal Hendrix van Spronsen