Wow.. Taking to long? Reload the page or click here to close the loading screen.

Antal Hendrix van Spronsen

Oprichter, Creatief, Coach, Energetisch therapeut, Weegschaal asc Steenbok, Blauwe Nacht, Loopt Levenspad Blauwe Storm.

Life begins at forty zeggen ze wel eens, dat gaat zeker op voor mij! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan doen wat ik leuk vind: mensen bijstaan en helpen. Ik heb grafisch vormgeven, webdesign en mijn praktijk voor energetische ondersteuning tot één bedrijf gevormd: BLAUWE NACHT.

In het bijzonder richt ik me op ondernemende mensen. Ondernemers die op zoek zijn naar vernieuwing, ondernemers die wat hulp kunnen gebruiken bij het ‘verpakken’ van hun dienst/product of startende ondernemers die samen de juiste uitstraling willen opzoeken. Door mijn bijzondere aanpak help ik je bij jezelf te komen. Een nieuw logo en/of website helpt je met een frisse wind niet alleen zakelijk in het zadel, ook persoonlijk krijg je er boost van.
Vanzelfsprekend hoeft je niet persé ondernemer te zijn, iedereen die mijn hulp kan gebruiken is van harte welkom. 

De naam BLAUWE NACHT is bewust gekozen, de Mayazegel symboliseert de transformatie van de duisternis naar het licht in jezelf. Het is de plaats waar je inspiratie en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit.

Warme groet,
Antal Hendrix van Spronsen

Life begins at forty zeggen ze wel eens, dat gaat zeker op voor mij! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan doen wat ik leuk vind: mensen bijstaan en helpen. Ik heb grafisch vormgeven, webdesign en mijn praktijk voor energetische ondersteuning tot één bedrijf gevormd: BLAUWE NACHT.

In het bijzonder richt ik me op ondernemende mensen. Ondernemers die op zoek zijn naar vernieuwing, ondernemers die wat hulp kunnen gebruiken bij het ‘verpakken’ van hun dienst/product of startende ondernemers die samen de juiste uitstraling willen opzoeken. Door mijn bijzondere aanpak help ik je bij jezelf te komen. Een nieuw logo en/of website helpt je met een frisse wind niet alleen zakelijk in het zadel, ook persoonlijk krijg je er boost van.
Vanzelfsprekend hoeft je niet persé ondernemer te zijn, iedereen die mijn hulp kan gebruiken is van harte welkom. 

De naam BLAUWE NACHT is bewust gekozen, de Mayazegel symboliseert de transformatie van de duisternis naar het licht in jezelf. Het is de plaats waar je inspiratie en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit.

Warme groet,
Antal Hendrix van Spronsen

Bart Hendrix van Spronsen

Administratie, Fotograaf, HSP’er, Steward, Vis asc Weegschaal, Blauwe Hand, Loopt Levenspad Witte Spiegel

Naast mijn zorg voor de administratie van BLAUWE NACHT werk ik als steward en freelance fotograaf. Als kind al gingen de kleinste details niet aan mij voorbij, ik had oog voor zaken waar een gemiddeld mens niet door bevangen werd, zowel in de natuur als op straat. Ik ben erg gevoelig voor sfeer en beleef alles zeer intens. 

Fotografie al al vele jaren een grote passie, waarin ik mijn creativiteit tot uiting kan brengen. Mijn gevoel voor detail en compositie zorgen ervoor dat ik dingen verrassend mooi in beeld kan brengen. 

Naast mijn zorg voor de administratie van BLAUWE NACHT werk ik als steward en freelance fotograaf. Als kind al gingen de kleinste details niet aan mij voorbij, ik had oog voor zaken waar een gemiddeld mens niet door bevangen werd, zowel in de natuur als op straat. Ik ben erg gevoelig voor sfeer en beleef alles zeer intens. 

Fotografie al al vele jaren een grote passie, waarin ik mijn creativiteit tot uiting kan brengen. Mijn gevoel voor detail en compositie zorgen ervoor dat ik dingen verrassend mooi in beeld kan brengen. 

Support

Classic
19 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Wekelijkse backup van je website (altijd 1 versie backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies

Support

Professional
49 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Dagelijkse backup van je website (altijd 4 versies backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies
Beste Keuze

Budget (Shared) hosting

Bij shared hosting huur je een klein stukje van een server. Hier draaien vaak honderden (of duizenden) websites op. Dat maakt dit type hosting lekker goedkoop. De resources zijn hier theoretisch en niet gegarandeerd. Voor de meeste kleine websites is dit vaak genoeg. In pieksituaties kan de server echter langzaam reageren; als je website plots veel bezoekers krijgt kunnen die hier last van ondervinden. Als je website traag reageert is het misschien een teken dat je resources niet toereikend (meer) zijn.

Premium (Cloud) hosting

Bij Cloud hosting huur je een klein stukje van een server. Maar in dit geval is de gehele (virtuele) server afgehuurd voor Blauwe Nacht en zijn klanten. Blauwe Nacht heeft de configuratie van de server in eigen handen, wat goed nieuws is voor jou. De resources worden gedeeld en schalen dynamisch mee met het aantal klanten. Met meer klanten ontstaat er een steeds groter collectief, met steeds meer power. Zo zal er in pieksituaties veel meer kracht zijn om bezoekers een snelle en betrouwbare website voor te schotelen. Websites die draaien onder Cloud hosting voelen soepeler aan, laden sneller en zijn veel betrouwbaarder. Als je Cloud hosting combineert met een van onze servicepakketten heb je werkelijk geen zorgen meer.

Inloggen

Registreren