Klanten over Blauwe Nacht

Er is geen betere graadmeter dan tevreden klanten; leden van de Blauwe Nacht familie. Ik laat ze graag aan het woord, lees hieronder wat ze van Blauwe Nacht vinden. 

Het zijn stuk voor stuk uitzonderlijke bedrijven en ondernemers die ik zelf van harte aanbeveel en een warm hart toedraag.

Wat heb ik een fijne samenwerking gehad met Antal. Hij begreep heel goed wat ik wilde en heeft hier nog een stap extra in gezet waardoor de website helemaal 'mij' is.

Antal wist zo ontzettend goed de essentie te halen uit hetgeen ik vertelde en hij kon dit op een hele mooie manier vertalen naar het gevoel wat ik over wil brengen. Daarbij geeft hij veel waardevolle tips, heeft veel geduld en is gewoon een prettig mens.

Lucretia Hagting

Lucretia Hagting

Buro Backoffice

Samenwerken met Antal is een feestje. Hij is een professional, maar niet afstandelijk of koeltjes. Vriendelijk, betrokken, meedenkend, creatief en kundig zijn woorden die hem kenmerken. Keer op keer wist hij mij te verbazen en te verrassen; een fijne sparringspartner. Ik ben superblij met het eindresultaat! Het overtrof mijn verwachtingen ruim. ❤

Sanne van Baal

Sanne van Baal

The Wellbeing Centre

Het samenwerken met Antal was heel fijn, hij heeft perfect vertaald in beeld wat mijn gevoel was. Hij is eindeloos geduldig en behulpzaam. Denkt mee, beweegt mee, kijkt mee. Een super balans tussen zakelijkheid en vriendelijkheid en dienstbaarheid.

Jarka Doeswijk

Jarka Doeswijk

Eigenwijs Gezond Zijn

Geduldig luistert Antal naar je en is hij in staat tussen de regels te luisteren en hóórt hij daadwerkelijk wat je zegt. Antal coacht je als het ware door het hele proces van ontwerpen heen en dat doet hij zeer voortvarend.

Christel Nijland

Christel Nijland

Shamahuis

Antal beheert al enkele jaren de website van ISACA Netherlands Chapter. Hij denkt mee, komt proactief met suggesties, tips en adviezen. Ook pakt hij bij nood zaken op die wellicht niet tot zijn taken behoren, net zoals het afhandelen van issues ver buiten kantoortijd. Antal is een goede match voor de kleinere organisaties, goed bereikbaar en reageert snel.

Jos Maas

Jos Maas

Former President ISACA NL Chapter

Ik vind het een creatieve sterke website geworden. Hij is heel duidelijk en overzichtelijk. het is ook erg gebruiksvriendelijk. Antal helpt met alle vragen en maakt het ook leuk om er samen een mooie website van te maken. In ieder geval overtreft de website mijn verwachtingen. Ik ben er enorm blij mee.

Afgelopen zomer kwam ik na een lange zoektocht in contact met Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht. Toeval bestaat niet! Inmiddels verbaasd het me ook niet meer dat hij op mijn pad is gekomen. Alles in ons leven heeft een diepere betekenis. Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed en wist ik dat Antal de juiste begeleiding kan bieden in wat ik zoek. Op een zeer professionele en tegelijkertijd speelse, creatieve en toegankelijke wijze heeft hij een prachtige nieuwe website inclusief logo voor mij ontwikkelt. Nu straal ik echt uit wat ik wil laten zien aan mijn cliënten.

“Lieve Antal, ik ben je heel erg dankbaar voor al je tijd, support, geduld en authenticiteit! Jouw werkwijze is heel bijzonder en zal nog veel mensen op het juiste pad brengen!”

Julia Feenstra- Krulias

Julia Feenstra- Krulias

De Spraakboom

Antal van Blauwe Nacht denkt altijd pro-actief mee, vanaf het ontwerp van de website tot en met de beheerfase waarin alles zoemt. De dashboard overzichten zijn altijd netjes, gestructureerd en begrijpelijk. Ook in gesprekken over vergoeding van diensten stelt Antal zich altijd constructief op.

Jan-Willem van Aalst, Ph.D.

Jan-Willem van Aalst, Ph.D.

Vanaf het begin hebben Antal en ik een goede samenwerking ingezet om www.onlinereading.nl mooi op de rails te krijgen. Aan de reacties van bezoekers is te merken dat dat erg goed is gelukt! Bewonderenswaardig hoe Antal creatief, servicegericht en commercieel het ontwerp en de functies vormgeeft. In dit geval is dat echt een wederzijds afgestemde coproductie tussen ons beiden geweest, waarbij we elkaar steeds scherp hielden, ook qua kleurgebruik bijvoorbeeld. Blauwe Nacht beveel ik vooral aan aan kleine en groeiende ondernemers die een websitebouwer zoeken die INTEGRAAL met hen meedenkt. Antal heeft de gave om spirituele ideeën zakelijk te vertalen naar wat praktisch echt werkt.

Elja Diepenbrock

Elja Diepenbrock

Online Reading

Wat ik zo waardevol vind aan Antal van Blauwe Nacht is dat toen hij mij begeleidde met het maken van mijn websites (en alles er om heen) hij mij werkelijk gehoord en gezien heeft. Dit vertaalt zich in het feit dat hij actief met je meedenkt en oplossingen vindt waar nodig. Altijd bereid dat probleem op te lossen waar ik op dat moment tegen aanliep. Je gedegen advies geeft zo dat je zelf kan kiezen. Hij loopt met je mee in het gehele proces van begin tot eind. Niet zoals ander bedrijven het doen: geld betaald voor de bouw van je website en alsnog zelf alles mag doen en oplossen.

Ik kan Antal van harte aanbevelen omdat hij creatief is, oplossingsgericht te werk gaat, structuur behoud in het gehele proces, je steunt waar nodig zodat je ook echt die prachtige droom website kan maken die je graag wilt. Hij vertaalt voor mij perfect het gevoel dat ik over wil brengen op mijn klanten met zijn expertise.

Erik Roesink

Erik Roesink

Innerchanges

Antal heeft onze website vernieuwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Antal is creatief, begrijpt ons precies. Hij zegt wat hij doet & doet wat hij zegt en doet dit ook nog eens snel en effectief! Wat een verademing in samenwerking, het kanban samenwerkbord is top! We hebben het wel eens anders meegemaakt in het verleden, nooit meer iemand anders dan Antal! Wat een professional!

Het is superfijn werken met Antal. Vanaf begin tot het einde ging alles in een flow ! Hij voelt heel goed aan wat je wilt, communiceert helder, heeft een goede feel voor design en alles gaat met gemak. Ik ben superblij met het resultaat en zijn relaxte manier van samenwerken ! Heel veel dank Antal voor alles wat je tot nu toe gedaan hebt voor mij!

Laurna Fenenga

Laurna Fenenga

SoulMatters

De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen. Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics. Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!

Josta Kolkman

Josta Kolkman

Simply Unplug

Omdat ik niet tevreden was over de website die ik zelf had gebouwd en graag een meer professionelere website wilde met daarnaast een webshop had ik Antal van Blauwe Nacht benaderd. Ik ben nog steeds blij dat ik die beslissing heb gemaakt. Samen met met Antal bouwen aan mijn nieuwe site ging zo ontspannen! Ik voelde me gehoord in mijn wensen en met zijn kennis en creativiteit werd dit naar een hoger niveau gebracht. Ook de nazorg is uitstekend, even mailen of bellen en Antal gaat ermee aan de slag: tenslotte is mijn site net als mijn onderneming altijd groeiend en in beweging.

Anouke Kluiters

Anouke Kluiters

Art About You

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak!

Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap.

Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holistisch en gewoon een heel mooi mens.

Tamara Witkamp

Tamara Witkamp

TWi Support

Wat een prachtige website hebben wij om onze visie voor de toekomst kenbaar te maken aan de wereld. De kracht van Blauwe Nacht is dat onze energie en ons doel in kleur en ontwerp wordt neergezet. En tijdens het hele proces zijn er tips en adviezen die praktisch toepasbaar zijn en bijdragen aan het slagen van je bedrijf. Professioneel en toch vriendelijk dichtbij en ondersteunend. Heel fijn! Na meerdere websites aan je zorg te hebben toevertrouwd, is Blauwe Nacht voor ons toonaangevend in deze branche!

Antal beschikt naast zijn grote creativiteits-, ook over een groot inlevingsvermogen. Hierdoor weet hij vrij snel hetgeen jij wilt uitstralen naar de wereld te vertalen naar het scherm.

Antal is oplossingsgericht, technisch onderlegd en zich bewust van hoe de markt in elkaar steekt. Zo zal hij altijd streven naar het meest optimale resultaat voor jouw bedrijf.

Zijn persoonlijke, warme benadering, zorg en aandacht, zijn meedenken en meevoelen, maken hem uniek en bijzonder fijn om mee te werken.

Bart Hendrix

Bart Hendrix

Bart Hendrix Fotografie

Ook de nazorg, bereikbaarheid en meeleven is fantastisch!
Het werk en de support van Antal van Blauwe Nacht is een absolute aanrader!

Antal beschikt over de ‘gave’ om het gevoel van jouw bedrijf op een het internet weer te geven. Ik vind dat echt heel knap en dat maakt hem, voor wat mij betreft, uniek in deze branche. Geen commercieel gedoe maar het is echt! Fijn hoor.

Jeannette van Heeckeren

Jeannette van Heeckeren

Meubelen van Steigerhout

Helemaal top! Absolute aanrader! Ik ben ieder dag nog verguld met de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de nieuwe website. Veel positieve reacties van klanten en opdrachtgevers ontvangen. Met name de professionaliteit en flexibiliteit in de samenwerking met Antal was een verademing. En dat voor een hele acceptabele prijs. Ik zou zeggen: doen!

Martin Thoolen

Martin Thoolen

Sr. Coach & Trainer

Ik vind Antal van Blauwe Nacht gewoonweg de beste webdesigner die er is. Niet alleen kan hij de essentie van mijn werk begrijpen en vertalen in een precies passend design, ook blijft hij met me meedenken over hoe ik mijn klanten nog beter kan bereiken en helpt hij me bij problemen heel snel uit de brand.

Uiteraard heb ik hem dus ook de verantwoordelijkheid gegeven over het onderhoud van de website, terwijl ik tegelijkertijd zelf alle vrijheid heb om teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen, etc. Hij heeft goede uitleg gegeven over hoe dit zelf te doen en geeft ook feedback als hij denkt dat het beter kan. En bovenal is Antal zo goed omdat hij zelf duidelijk geniet van zijn werk en van het werk van zijn klanten. Hij snapt dat je website echt bij je moet passen, omdat het je eerste etalage is naar de wereld. En dat luistert nauw, want hoe meer mensen zien wat jij werkelijk te bieden hebt, hoe eerder je de juiste mensen zult aantrekken.

Omdat Antal het beste van zichzelf geeft, haalt hij beste uit mij naar boven en dat maakt hem dè webdesigner voor iedereen die dat ook wil.

Wilka Zelders

Wilka Zelders

Shadeshifter

Ik was op zoek naar een vormgever voor mijn persoonlijke website. Die het niet tastbare van mijn werk zichtbaar kon maken. Bij mij draait alles om energie, om gevoel. Materie die niet bij iedereen bekend is. Vanaf het allereerste begin was de klik er met Antal, begreep hij mijn taal en was er het vertrouwen dat hij deze vertaling kon maken. Moeiteloos is de website tot stand gekomen. Antal werkt en reageert snel, heeft een fijne structuur waarbinnen gewerkt wordt, maar is vooral een heel fijn mens om mee te sparren. De reacties op de website zijn lovend. Los daarvan ben ik zelf er vooral trots op. Antal heeft namelijk meer dan alleen een website voor mijn bedrijf gemaakt, hij heeft mij als persoon kunnen vangen en zichtbaar gemaakt. En dat voelt echt heel tof!

Carien van Brakel

Carien van Brakel

Therapeut/coach

Antal heeft voor mij mijn complete huis-stijl ontworpen; visitekaartjes, briefpapier, kadobon en mijn website. Door zijn persoonlijke manier van “zaken” doen, is hij in staat je wensen te vertalen naar een geweldig en betaalbaar product. Het is dat er geen digitale veren bestaan anders had hij last van zijn router.

Thierry Schut

Thierry Schut

Thierry Schut Fotografie

Antal heeft het ontwerp van mijn website Universal Academy van A-Z in goede banen geleid. Hij is proactief en helder in de communicatie en komt zelf met goede ideeën voor het ontwerp. Bovendien kwam hij altijd zijn afspraken na. Ik zal dan ook zeker in de toekomst weer gebruiken maken van zijn diensten.

Xander van der Zijden

Xander van der Zijden

De samenwerking met Antal was en is een zeer fijne en relaxte vorm van creëeren die ik redelijk uniek vind! Hij is op het gebied van het bouwen van een website op alle vlakken een professional. Ook op persoonlijk vlak is hij een frisse wind; Duidelijk, transparant, behulpzaam en zelfs esoterisch onderlegd. Hij staat (in hoeverre hij kan) meteen voor je klaar en doet niet moeilijk als iets teveel lijkt. Dank je Antal voor de geweldige website!

Jeroen van Meeteren

Jeroen van Meeteren

Hi-Fi Mystery School

So happy to be part of this family! Jeetje Antal, wat is het fijn om met jou te werken. Zoveel zorg, aandacht, plezier, professionaliteit, kennis en flexibiliteit heb ik nog niet eerder meegemaakt tijdens zo'n reis. Heel bijzonder hoe deze site tot stand is gekomen. Dankjewel!

Mariëlle Duijndam

Mariëlle Duijndam

Sparkle Paradise

Antal snapt echt wat je bedoelt, leeft zich in in jou en de materie en daardoor is het heel prettig samenwerken met hem. Hij legt in iets abstracts als een website een dosis gevoel. Dat is iets wat je bij andere website bouwers mist.

Monique de Nijs

Monique de Nijs

Antal wist eigenlijk beter dan ikzelf wat ik wilde uitstralen en bereiken met mijn website. Stap voor stap gingen we van start om te ontdekken wat bij mij past. We kwamen tot een geweldige site die voor al mijn lezers te vinden, te herkennen en te begrijpen is, uiteraard met behoud van wat ik uit wil stralen op mijn site.

Door het korte lijntje kan ik Antal altijd om advies vragen. De website is altijd up to date en Antal geeft je het gevoel dat de klant koning is: Hoe groot of klein je bedrijfswebsite of hobbywebsite ook is, hij is er voor je!

Carlijn Willemstijn

Carlijn Willemstijn

Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer

Coaching en counseling

Antal van Blauwe Nacht heeft tijdens de verhuizing van Global Pathology Support B.V. de website opnieuw vormgegeven. Dit is gedaan in goede samenspraak en op tansparante wijze. De website is op een meer overzichtelike manier vormgegeven dan voorheen het geval was. Daarnaast verzorgde hij voor een groot deel de fotografie en heeft een proactieve instelling. Wij zijn zeer tervreden met onze nieuwe website en de samenwerking met Blauwe Nacht.

Dr. R.J.M.M. Thoolen

Dr. R.J.M.M. Thoolen

Global Pathology Support

Antal heeft voor ons op miraculeuze wijze een website ‘getoverd’ waarin ons uitgebreide aanbod helder, overzichtelijk, toegankelijk en ook heel mooi is weergegeven. Wij zijn onder de indruk van zijn talrijke kwaliteiten: creatief, technisch, invoelend, meedenkend, anticiperend.

Onze samenwerking was steeds heel vreugdevol. De combinatie van enerzijds ons duidelijk aansturen en tegelijkertijd ons de ruimte geven, was heel vruchtbaar en leidde tot mooie oplossingen voor al onze vragen. Opvallend is het dat hij het gevoel weet te geven dat je zijn enige klant bent, zoveel aandacht, geduld en toewijding geeft hij aan het product en de mensen erachter. Door deze oprechte aandacht kregen wij ook onszelf gespiegeld in wie we zijn en wat we doen en wat we met de site willen overbrengen. Dat heeft ons geïnspireerd op onze weg en liet ons onze ‘producten’ met andere ogen bekijken. Dank Antal! We hadden ons geen betere webdesigner kunnen wensen en we verheugen ons op de verdere samenwerking. Barbara en Carina

Barbara en Carina

Barbara en Carina

Teachers Light Of Being School

Antal beschikt over de zeldzame combinatie van technische skills en het vermogen om af te stemmen op wat daadwerkelijk jouw wens is als ondernemer, vaak nog voordat je zelf doorhebt wat dat precies is. Het resultaat daarvan is dat mijn website helemaal kloppend is voor waar mijn bedrijf op dit moment staat, maar ook alle technische mogelijkheden heeft om samen met mij mee te transformeren. Antal heeft me op die manier geholpen om een stip op de horizon te zetten, hij voorziet als het ware waar je naartoe kunt groeien en anticipeert daarop bij het bouwen van je site. De technische wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren, waren dus ook eenvoudig te realiseren. Ook de manier waarop hij me bij dit proces begeleid heeft, vond ik erg fijn: met veel humor, geduld en oprechte interesse.

Christel Peek

Christel Peek

Modern Magic Education

Ik werk al meer dan 4 jaar met Antal van Blauwe Nacht. Ik ben zeer tevreden en raad hem graag aan. Hij is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, positief, komt met suggesties en zeer deskundig. Hij heeft voor Lagant de website gebouwd (>200 pagina's), onderhouden en verbeterd.

Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworpen en gebouwd en dit is een plaatje geworden. Antal is zowel gestructureerd als creatief. HIj denkt mee, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Wanneer het lijkt alsof het even vastloopt, voelt hij heel goed aan wat er nodig is om er weer inspiratie in te krijgen en welke kant op te gaan. Kortom Antal is professioneel, flexibel en inlevend. Hij heeft een open blik die gericht is op zowel het proces als het resultaat en met een menselijke maat. een verademing om zo samen te werken. Dankjewel Antal!

Ann De Wreede

Ann De Wreede