CONTACT
MENU
MENU

Webdesign

Een website is meer dan een scherm met plaatjes en wat tekst. Een goede website laat de bezoeker onderdompelen in jouw wereld; jouw onderneming. Hoe wil jij je presenteren? Hoe ziet jouw wereld eruit? Wat heb je te melden? Wat verkoop je? Wie is jouw ideale klant?

Blauwe Nacht is jouw partner voor het creëren van creative content. Moderne websites, responsive ontworpen, tegen zeer concurrerende tarieven. Super service is bij ons vanzelfsprekend. Tijdens een gesprek zal al snel duidelijk worden dat je met een gerust hart Blauwe Nacht voor je aan het werk kunt zetten. 


HOLISTISCHE VISIE OP WEBDESIGN

Holistisch, is dat niet vaag? Nee. Het is eigenlijk heel logisch. Het woord ‘holisme’ komt van het Griekse woord ‘holos’. Wat ‘heel’ betekent. Holisme is een visie waarbij naar het geheel wordt gekeken, een visie waarbij alle losse delen even belangrijk zijn en samen méér zijn dan zomaar de som der delen. Een visie waarbij alles samenhangt en met elkaar verbonden is. Wikipedia

Als we naar een huis kijken dan zien we een huis en niet de losse stenen en ramen. En toch bepalen al die losse onderdelen hoe je dat huis ervaart. Is het een mooi huis? Voel je je er welkom? Of loop je er met een grote boog omheen?

Precies zo werkt het met een website. Alle aparte onderdelen, zoals kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen hebben een enorme invloed op de beleving van je bezoeker. Maar het gaat nog dieper dan dat. 

Als ook alle onderdelen die je bezoeker NIET ZIET kloppen, dan gebeurt er iets moois, dan WERKT je website.  


UNIEKE WEBSITE: MAATWERK

Een idee. Een plan. Blauwe Nacht helpt je verder. Een website met een modern en fris design? Geen probleem. Een website die bruikbaar is op alle formaten schermen? Natuurlijk ook geen enkel probleem. Een website waar je zelf verder mee aan de slag kan? Helemaal geen probleem. Blauwe Nacht ontwerpt je website in WordPress, gebruikt de laatste technologie voor een moderne weergave en vooral: we denken met je mee.

Het maken van een website is maatwerk. Na het bespreken van jouw wensen krijg je van mij, zo mogelijk, een vaste prijs. Ik hou niet van verrassingen achteraf. Ik neem aan jij ook niet. Ook na oplevering van je website kun je op ons blijven vertrouwen. De hosting, het onderhoud en service hebben we in makkelijke maandelijkse pakketten samengevoegd.

Voor starters hebben we prachtige templates ontworpen, die snel uitgerold kunnen worden. Overigens kunnen zulke templates ook dienen als startpunt voor een maatwerk website.


FULLSERVICE WEBDESIGNBUREAU

Van domeinregistratie, Social Media planning, SEO, drukwerk, logo tot een pakkende nieuwe huisstijl. Wij kunnen je volledig in het zadel helpen. Voor starters hebben we aantrekkelijke pakketten en betalingsschema’s. 


SAMENWERKEN EN CO-CREËREN

Als je samenwerkt, gebeurt er iets moois. Je kunt samen veel meer bereiken dan alleen, dat is voor iedereen wel duidelijk. Als iedereen in het team doet waar hij plezier in heeft, waar hij goed in is, krijg je het beste wat iedereen te bieden heeft in één pakketje. Als er ruimte is voor zelfontplooiing, ruimte is voor tijd, ruimte is om het echt mooi te laten ontluiken, dat is duidelijk ‘meer dan de som der delen’. Dat is een holistische kijk op het leven.


ZELFREDZAAMHEID

Zodra jouw nieuwe website klaar is, krijg je een uurtje ‘les’ om om te leren gaan met je website. Ook al ben je helemaal niet van plan om zelf iets aan je website te gaan doen, we vinden het belangrijk dat je weet hoe het werkt. Een typefout herstellen, nieuw telefoonnummer toevoegen of een afbeelding wisselen zou je zelf moeten kunnen, op het moment dat het jou uitkomt.

En als je zelf wél actief aan de slag wil met je nieuwe website kun je bij ons workshops volgen. Zo leer je de fijne kneepjes direct van de meester.

DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
arrow-up
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat