Zakelijke websites en diensten

Connecting people

Online presence is erg belangrijk. Jouw klanten verwachten een goed werkende website, op alle schermformaten. Wanneer ook esthetiek, gevoel en beleving belangrijk zijn ben je op de juiste pagina beland. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Consulting

Inspirerende gesprekken om de implementatie van jouw diensten zo effectief als mogelijk te gaan inzetten.

Audits

Website en afzonderlijke pagina’s beoordelen op de effectiviteit van vastgestelde zoekwoorden.

Hosting en monitoring

Verschillende levels hosting beschikbaar. Onderdeel van de Blauwe Nacht Cloud of een eigen VPS.

Jouw nieuwe zakelijke website

Een goede bedrijfswebsite informeert niet alleen, het is dé kans om op een creatieve manier jouw klanten onder te dompelen in jouw bedrijfsidentiteit. Branding stopt niet bij een paar kleuren en een lettertype. Om je te onderscheiden op de markt moet je opvallen. Met een op maat gemaakt ontwerp met functionaliteit afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf heb je alle ingrediënten voor een succesvolle website.
Mobile-first approach? Google SEO? Geoptimaliseerd voor goede laadtijden? Responsive design? Audits? Maandelijkse rapportages? Wij bouwen niet alleen je website, maar coördineren het desgewenst van begin tot eind. Van hosting tot Social Media planning; Blauwe Nacht levert als jij dat wilt het complete pakket. Na oplevering houden we je website perfect op orde met een passend onderhoudscontract.

Schaalbare oplossingen, van klein tot gro(o)t(er).

Van gepassioneerde eenpitters, tot bedrijven met meerdere afdelingen. Wij maken websites voor alle typen ondernemingen.
Elk project heeft andere behoeftes. Blauwe Nacht schaalt met je mee.
Een consultgesprek waarna we aan de slag gaan? Dat kan. Maar ook: Interne of externe surveys, in kaart brengen van (de website behoeftes van) de organisatie, audits en verbeterplannen op basis van de huidige website of het opzetten van een taskforce voor de nieuwe website, het kan allemaal. 

Jouw bedrijf bestaat inmiddels een aantal jaar. Je bent toe aan een nieuwe serieuze stap voor verdere groei. Een rebranding-plan en een nieuwe frisse website helpt jou je onderneming naar een volgende fase in je ontwikkeling.

Je bent een starter die bereid is te investeren in een goede start. Je bent op zoek naar een creatieve partner die kan zorgen voor een passende branding, of het meeste uit een bestaand branding plan kan halen. Een bereikbare partner die pro-actief meedenkt en meegroeit met de behoeftes van jouw bedrijf.

Jouw huidige bedrijfswebsite wordt gemaakt/onderhouden door iemand in jouw team. Door drukte, ziekte of promotie van jouw webmaster staat de continuïteit van je website op het spel. Naast een nieuw ontwerp van jouw huidige website kunnen we zorgen voor een vast extern aanspreekpunt voor alle website gerelateerde vragen. 

Zakelijke klanten hebben bij Blauwe Nacht een streepje vóór!

Bij Blauwe Nacht komen verschillende kwaliteiten bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring in de retail én als grafisch ontwerper / webdesigner. Als gecertificeerd energetisch therapeut barst hij van het inlevingsvermogen. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?
“Ik kom uit hetzelfde ‘ondernemers-nest’. Ik heb het geduld en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; de unieke kwaliteiten en bedrijfsidentiteit op het scherm. Wij hebben altijd een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

Zakelijke websites en diensten

Van uitgedachte one-pagers, tot uitgebreide kennis-websites. Van een portfolio tot aan een uitgebreide webshop. Wij denken graag met je mee om de meest passende vorm te vinden waarin jouw onderneming en je diensten het beste tot hun recht komen. Mogelijk in vele prijsklassen, uitvoeringen en uitbereidingen. Naast het ontwerpen van frisse moderne websites kunnen we je ondersteunen met een breed pakket aan diensten.

Consulting

Marktonderzoek

Branding

SEO audits

Rapportages

Hosting

Coördinatie

Ontzorgen

Zakelijke klanten van Blauwe Nacht

Tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. Uitzonderlijke ondernemers en bedrijven waar we een website op maat voor hebben gemaakt. Hieronder zie je een selectie van zakelijke websites die Blauwe Nacht heeft gemaakt.

Bekijk het volledige portfolio van Blauwe Nacht, of lees testimonials van onze klanten.

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?