CONTACT
MENU
MENU

Connecting people

Online presence is erg belangrijk. Jouw klanten verwachten een goed werkende website, op alle schermformaten. Wanneer ook esthetiek, gevoel en beleving belangrijk zijn ben je op de juiste pagina beland. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

JOUW NIEUWE ZAKELIJKE WEBSITE

Een goede bedrijfswebsite informeert niet alleen, het is dé kans om op een creatieve manier jouw klanten onder te dompelen in jouw bedrijfsidentiteit. Branding stopt niet bij een paar kleuren en een lettertype. Om je te onderscheiden op de markt moet je opvallen. Met een op maat gemaakt ontwerp met functionaliteit afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf heb je alle ingrediënten voor een succesvolle website.

Mobile-first approach? Google SEO? Geoptimaliseerd voor goede laadtijden? Responsive design? Audits? Maandelijkse rapportages?  Wij bouwen niet alleen je website, maar coördineren het desgewenst van begin tot eind. Van hosting tot Social Media planning; Blauwe Nacht levert als jij dat wilt het complete pakket. Na oplevering houden we je website perfect op orde met een passend onderhoudscontract.

  • Ben je op zoek naar een vruchtbare samenwerking om jezelf op de kaart te zetten?
  • Wil je 1 aanspreekpunt voor al jouw digitale diensten?
  • Wij jij je onderscheiden in de markt?
  • Ben je toe aan een creatieve website op maat?
  • Wil jij meer tijd besteden aan waar je goed in bent, ondernemen?

SCHAALBARE OPLOSSINGEN, VAN KLEIN TOT GRO(O)T(ER)

Van gepassioneerde eenpitters, tot bedrijven met meerdere afdelingen. Wij maken websites voor alle typen ondernemingen.
Elk project heeft andere behoeftes. Blauwe Nacht schaalt met je mee.
Een consultgesprek waarna we aan de slag gaan? Dat kan. Maar ook: Interne of externe surveys, in kaart brengen van (de website behoeftes van) de organisatie, audits en verbeterplannen op basis van de huidige website of het opzetten van een taskforce voor de nieuwe website, het kan allemaal. 

Jouw bedrijf bestaat inmiddels een aantal jaar. Je bent toe aan een nieuwe serieuze stap voor verdere groei. Een rebranding-plan en een nieuwe frisse website helpt jou je onderneming naar een volgende fase in je ontwikkeling.
Je bent een starter die bereid is te investeren in een goede start. Je bent op zoek naar een creatieve partner die kan zorgen voor een passende branding, of het meeste uit een bestaand branding plan kan halen. Een bereikbare partner die pro-actief meedenkt en meegroeit met de behoeftes van jouw bedrijf.
Jouw huidige bedrijfswebsite wordt gemaakt/onderhouden door iemand in jouw team. Door drukte, ziekte of promotie van jouw webmaster staat de continuïteit van je website op het spel. Naast een nieuw ontwerp van jouw huidige website kunnen we zorgen voor een vast extern aanspreekpunt voor alle website gerelateerde vragen. Updaten, bijwerken, samenwerken , services en licenties kunnen we onderbrengen in 1 pakket.
Je bent ooit enthousiast gestart met een ‘gratis’ dienst. Al snel blijkt dat Wix, Jimdo en/of Vistaprint helemaal niet gratis zijn.* Als je een eigen domeinnaam of uitgebreidere ontwerp-functies wilt, zit je aan een abonnement vast. En alsnog moet je alles zelf doen en ziet het resultaat er vaak nóg niet uit zoals je in gedachten had. Hoeveel uren ben je bereid erin te stoppen? Wat ben jij eigenlijk waard per uur?

*Bekijk de prijzen van Wix, Jimdo en Vistaprint.

ZAKELIJKE KLANTEN HEBBEN BIJ BLAUWE NACHT EEN STREEPJE VÓÓR!

Bij Blauwe Nacht komen verschillende kwaliteiten bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring in de retail én als grafisch ontwerper / webdesigner. Als gecertificeerd energetisch therapeut barst hij van het inlevingsvermogen. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?

“Ik kom uit hetzelfde ‘ondernemers-nest’. Ik heb het geduld en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; de unieke kwaliteiten en bedrijfsidentiteit op het scherm. Wij hebben altijd een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

“Het is mijn levenstaak om een brug te vormen tussen mensen.
Jou in contact te brengen met jouw publiek. Daar krijg ik energie van.”

BLAUWE NACHT: JOUW FULLSERVICE WEBDESIGNBUREAU

Je website is essentieel voor de manier waarop je jezelf presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang. 
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een gratis aanbieder. Maar als je een professionele uitstraling zoekt, is een professionele partner belangrijk. Iemand die zich verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken. Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Iemand die bereikbaar is en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken. 

Want een doordachte, goed gebouwde website die klopt en werkt, dat is vakwerk.

ZAKELIJKE WEBSITES EN DIENSTEN

Van uitgedachte one-pagers, tot uitgebreide kennis-websites. Van een portfolio tot aan een uitgebreide webshop. Wij denken graag met je mee om de meest passende vorm te vinden waarin jouw onderneming en je diensten het beste tot hun recht komen. Mogelijk in vele prijsklassen, uitvoeringen en uitbereidingen. Naast het ontwerpen van frisse moderne websites kunnen we je ondersteunen met een breed pakket aan diensten.

CONSULTING

Inspirerende gesprekken om de implementatie van jouw diensten zo effectief als mogelijk te gaan inzetten.

MARKTONDERZOEK

In kaart brengen wat de interne en/of externe behoeftes zijn van jouw medewerkers en klanten.

BRANDING

Logo ontwerp, corporate kleuren en communicatie uitingen in een op maat gemaakt plan.

SEO AUDITS

Website en afzonderlijke pagina’s beoordelen op de effectiviteit van vastgestelde zoekwoorden.

RAPPORTAGES

Maandelijkse rapportages per email met daarin SEO ranking, security scans en eventuele verkopen.

HOSTING

Verschillende levels hosting beschikbaar, van shared hosting, onderdeel van de Blauwe Nacht VPS of een eigen VPS.

COÖRDINATIE

Communicatie met verschillende afdelingen, wensen in kaart brengen en planning van Social Media berichten.

SLIMME OPLOSSINGEN

Veiligheid staat hoog in het vaandel, slimme aanpassingen aan de installatie van de website.

ONTZORGEN

Hosting, e-mail, updaten, berichten inplannen en audits door 1 vast aanspreekpunt.

BLAUWE NACHT: ALLES IN ÉÉN

Één aanspreekpunt, makkelijk en overzichtelijk. Indien jij dat wenst kunnen wij alles voor je regelen. Van hosting tot jouw eigen e-mailaccounts.
Hosting en onderhoud in makkelijke maandelijkse pakketten, of binnen een vastgesteld budget, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

ANTAL HENDRIX VAN SPRONSEN

Hallo, ik ben Antal. Ik maak als sinds 1999 websites met hart en ziel. In 2015 heb ik Blauwe Nacht opgericht en sindsdien help ik met passie en toewijding (kleine) ondernemers aan hun nieuwe website. Een website is tenslotte een online interactief visitekaartje en een goede eerste indruk is essentieel.
“You never get a second chance to make a first impression“
Korte communicatie lijnen, een geweldig inlevingsvermogen en perfecte service zijn de pijlers van Blauwe Nacht.
Meer lezen over Antal

Klanten van Blauwe Nacht

Tamara Witkamp

directeur / eigenaar
TWi Support

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak! Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap. Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holostisch en gewoon een heel mooi mens.


Hanneke Hoppenbrouwer

Coach
Coaching en counseling

Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!


Karin Schijf

Founder
Agile Business Builders

Antal heeft onze website vernieuwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Antal is creatief, begrijpt ons precies. Hij zegt wat hij doet & doet wat hij zegt en doet dit ook nog eens snel en effectief! Wat een verademing in samenwerking, het kanban samenwerkbord is top! We hebben het wel eens anders meegemaakt in het verleden, nooit meer iemand anders dan Antal! Wat een professional!


Orlando Heijmerink

Directeur
Lagant Management Consultants

Afgelopen 2 jaar met Antal van Blauwe Nacht gewerkt. Ik ben zeer tevreden en raad hem graag aan. Hij is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, positief, komt met suggesties en zeer deskundig. Hij heeft voor Lagant de website gebouwd (>200 pagina's), onderhouden en verbeterd.


Martin Thoolen

Coach
Martin Thoolen

Helemaal top! Absolute aanrader! Ik ben ieder dag nog verguld met de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de nieuwe website. Veel positieve reacties van klanten en opdrachtgevers ontvangen. Met name de professionaliteit en flexibiliteit in de samenwerking met Antal was een verademing. En dat voor een hele acceptabele prijs.

Ik zou zeggen: doen!


Jeroen van Meeteren

Oprichter, eigenaar
Hi-Fi Mystery School

De samenwerking met Antal was en is een zeer fijne en relaxte vorm van creëeren die ik redelijk uniek vind! Hij is op het gebied van het bouwen van een website op alle vlakken een professional. Ook op persoonlijk vlak is hij een frisse wind; Duidelijk, transparant, behulpzaam en zelfs esoterisch onderlegd. Hij staat (in hoeverre hij kan) meteen voor je klaar en doet niet moeilijk als iets teveel lijkt. Dank je Antal voor de geweldige website!


Sanne van Baal

Coach, yoga docent
The Wellbeing Centre

Samenwerken met Antal is een feestje.

Hij is een professional, maar niet afstandelijk of koeltjes. Vriendelijk, betrokken, meedenkend, creatief en kundig zijn woorden die hem kenmerken. Keer op keer wist hij mij te verbazen en te verrassen; een fijne sparringspartner.

Ik ben superblij met het eindresultaat! Het overtrof mijn verwachtingen ruim. ❤


Josta Kolkman

Coach, inspirator
Unplug

De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen. Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics. Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!


Of wil je gelijk aan de slag?

DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
magic-wanddatabaseheartstareyefile-emptypictureuseruserschart-barsrocketsmilethumbs-uparrow-upquestion-circle
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat