Wat kost een website?

Goede vraag. Zoveel mensen, even zoveel wensen. Een goede website is maatwerk. De prijs van jouw nieuwe website is afhankelijk van een (groot) aantal factoren;

  • Functionaliteit.
  • Jouw doelen en wensen.
  • Het ontwerp.
  • Grootte van de site.
  • Mate/vorm van samenwerking.
  • Aanvullende opties zoals branding, copywriting, fotografie, SEO optimalisatie, et cetera.

We bespreken graag jouw wensen en ideeën en maken een offerte op maat voor je. Naast de kosten voor ontwikkeling van je website heb je ook te maken met vaste kosten, zoals een domeinnaam en hosting. Vast onderhoud aan jouw website is ook iets om rekening mee te houden. Lees hier wat Blauwe Nacht voor jou kan doen.

Blauwe Nacht is jouw partner voor het creëren van creative content. Moderne websites, responsive ontworpen, tegen zeer concurrerende tarieven. Super service is bij ons vanzelfsprekend. Tijdens een kop koffie zal al snel duidelijk worden dat je met een gerust hart Blauwe Nacht voor je aan het werk kunt zetten. Waar mogelijk zorgen we voor vaste prijsafspraken, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Denk je eens in wat een investering in een goede website jou waard is

Een website zelf maken, of laten maken door een handige buurjongen, mag dan een goeie deal lijken. Op de lange duur blijkt dat in de meeste gevallen een slechte deal. Hulp van een professional die 'gewoon maakt wat je bedoelt' is priceless. Het liefst natuurlijk een die je helpt aan een uniek ontwerp op maat.
Bekijk het portfolio van Blauwe Nacht

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?