Webdesign voor ZZP'ers

Wanneer individualiteit belangrijk is

In een markt waar veel zelfstandigen actief zijn is individualiteit belangrijk. Een creatief en uniek ontwerp van je website, net zo uniek als jij en je bedrijf. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?
Ben je op zoek naar een vruchtbare samenwerking om jezelf op de kaart te zetten?
Is techniek niet helemaal je ding? Maar heb je wel het gevoel dat je meer wilt?
Weerspiegelt jouw huidige website jouw unieke kwaliteiten niet of nauwelijks?
Zoek je een betrouwbare webdesigner die net als jij van ondernemen houdt?
Wij jij je onderscheiden in de markt met een uniek ontworpen website?
Wil jij meer tijd besteden aan waar je goed in bent, ondernemen?

ZZP'ers: unieke ondernemers

Nederland zit vol met ondernemende mensen. Mensen die denken in ‘kansen‘ en ‘mogelijkheden‘. De term van de belastingdienst; Zelfstandige Zonder Personeel is inmiddels gemeengoed geworden. Freelancers en ondernemers die zich inschrijven als eenmanszaak zijn allemaal ZZP’er. Wat hebben die gemeen? Het zijn allemaal unieke ondernemers; specialisten in hun vakgebied. Flexibele, hardwerkende mensen met vaak een eigen kijk op het leven en de diensten die ze leveren.
Om je te onderscheiden in de markt moet je opvallen. Jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen maken jou extra aantrekkelijk voor je klanten en/of opdrachtgevers. Dan is een standaardtemplate voor een website vaak geen goed idee. Jij verdient een op maat gemaakt ontwerp, waar over nagedacht is. Een beetje hulp met jouw online zichtbaarheid is misschien wel welkom? Want je kunt niet alles zelf doen toch? Maar dan wel graag door een betrouwbare partner.
Een website maken of laten maken is vaak een uitdaging. Hoe is dat voor jou?

Heb je al eerder een poging gedaan om zelf een website te maken?

Een website en ik zijn gewoon niet voor elkaar gemaakt. Dat horen we hier vaker.
Of je hebt nare ervaringen gehad in het verleden en hebt het al bijna opgegeven. Ervaringen zoals deze;

Iemand weet wel een handige buurjongen die voor weinig een website bouwt, of een handige klusser die het ‘naast zijn gewone werk’ doet. Het begint allemaal aardig maar al snel merk je dat jullie niet ‘dezelfde taal’ spreken. Jullie hebben moeite met communiceren, je hebt het gevoel dat hij/zij je niet snapt. Na een lang en pijnlijk proces zit jij met een website die ver van jou afstaat. Het is gewoon niet ‘jij’…

Niet zelden is dit een grote financiële en energetische investering geweest. En wat heb je er aan over gehouden? Een dikke kater! En dan komt een moment dat een aanpassing nodig is, hoe bereikbaar is die buurjongen?

Je wilt een website, besluit het zelf te gaan doen en je gaat vol goede moed aan de slag. ‘Hoe moeilijk kan het allemaal zijn?’. Een gratis WordPress thema blijkt er in het ‘echt’ heel anders uit te zien en na tientallen uren bloed, zweet en tranen geef je het op. Dit is helemaal niet wat je ervan verwacht had.

Het resultaat is helemaal niet zoals het voorbeeld en soms is het eindresultaat nog erger; er staan nog steeds een aantal pagina’s ‘under construction’ omdat je er de energie niet meer voor hebt.

Wat voor een indruk geef je zo aan je klanten?

Of je besluit met een gratis aanbieder te starten. Al snel blijkt dat Wix, Jimdo en/of Vistaprint helemaal niet gratis zijn.* Als je een eigen domeinnaam of uitgebreidere ontwerp-functies wilt, zit je aan een prijzig abonnement vast. En alsnog moet je alles zelf doen en ziet het resultaat er vaak nóg niet uit zoals je in gedachten had.

Hoeveel uren ben je bereid erin te stoppen? Wat ben jij eigenlijk waard per uur?

*Bekijk de prijzen van WixJimdo en Vistaprint.

ZZP'ers hebben bij Blauwe Nacht een streepje vóór!

Bij Blauwe Nacht komen verschillende kwaliteiten bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring in de retail én als grafisch ontwerper / webdesigner. Als gecertificeerd energetisch therapeut barst hij van het inlevingsvermogen. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?
“Ik kom uit hetzelfde ‘nest’. Ik heb het geduld en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid op het scherm. Wij hebben altijd een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

De ZZP'ers van Blauwe Nacht

Tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. Uitzonderlijke ondernemers en bedrijven waar we een website op maat voor hebben gemaakt. Hieronder zie je een kleine selectie van websites voor ZZPers.

Bekijk het volledige portfolio van Blauwe Nacht, of lees testimonials van onze klanten.

Blauwe Nacht: Jouw fullservice webdesignbureau

Je website is essentieel voor de manier waarop je jezelf presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang.
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een gratis aanbieder. Maar als je een professionele uitstraling zoekt, is een professionele partner belangrijk. Iemand die zich verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken. Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Iemand die bereikbaar is en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken.

Want een doordachte, goed gebouwde website die klopt en werkt, dat is vakwerk.

Webdesign

Unieke ontwerpen op maat, met jouw unieke energie. Geen standaard templates maar helemaal naar jouw wensen.

Hosting

Kwalitatieve, veilige en supersnelle hosting en domeinnaamregistratie.

Onderhoud

Jij hoeft niet over de techniek na te denken. Worry Free WordPress. Veilig, slim en doordacht.

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?