CONTACT
MENU
MENU

Wanneer individualiteit belangrijk is

In een markt waar veel zelfstandigen actief zijn is individualiteit belangrijk. Een creatief en uniek ontwerp van je website, net zo uniek als jij en je bedrijf. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

ZZP'ERS: UNIEKE ONDERNEMERS

Nederland zit vol met ondernemende mensen. Mensen die denken in ‘kansen‘ en ‘mogelijkheden‘. De term van de belastingdienst; Zelfstandige Zonder Personeel is inmiddels gemeengoed geworden. Freelancers en ondernemers die zich inschrijven als eenmanszaak zijn allemaal ZZP’er. Wat hebben die gemeen? Het zijn allemaal unieke ondernemers; specialisten in hun vakgebied. Flexibele, hardwerkende mensen met vaak een eigen kijk op het leven en de diensten die ze leveren.

Om je te onderscheiden in de markt moet je opvallen. Jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen maken jou extra aantrekkelijk voor je klanten / opdrachtgevers. Dan is een standaardtemplate voor een website vaak geen goed idee. Jij verdient een op maat gemaakt ontwerp, waar over nagedacht is. Een beetje hulp met jouw online zichtbaarheid is misschien wel welkom? Want je kunt niet alles zelf doen toch? Maar dan wel graag door een betrouwbareinvoelende partner.

Een website maken of laten maken is vaak een uitdaging. Hoe is dat voor jou?
  • Ben je op zoek naar een vruchtbare samenwerking om jezelf op de kaart te zetten?
  • Wij jij je onderscheiden in de markt?
  • Is techniek niet helemaal je ding? Maar heb je wel het gevoel dat je meer wilt?
  • Weerspiegelt jouw huidige website jouw unieke kwaliteiten niet of nauwelijks?
  • Wil jij meer tijd besteden aan waar je goed in bent, ondernemen?

HEB JE AL EERDER EEN POGING GEWAAGD?

Een website en jij zijn gewoon niet voor elkaar gemaakt. Dat horen we hier vaker. 
Of je hebt nare ervaringen gehad in het verleden en hebt het al bijna opgegeven. Ervaringen als deze;

Je besluit dat je een website wilt en gaat in zee met een willekeurige website bouwer. Iemand weet wel een handige buurjongen die het voor weinig voor je kan doen, of een handige klusser die het ‘naast zijn gewone werk’ doet. Het begint allemaal aardig maar al snel merk je dat jullie niet ‘dezelfde taal’ spreken. Jullie hebben moeite met communiceren, je hebt het gevoel dat hij/zij je niet snapt. Na een lang en pijnlijk proces zit jij met een website die ver van jou afstaat. Het is gewoon niet ‘jij’…

Niet zelden is dit een grote financiële en energetische investering geweest. En wat heb je er aan over gehouden? Een dikke kater.

En dan komt een moment dat een aanpassing nodig is, hoe bereikbaar is die buurjongen?

Je wilt een website, besluit het zelf te gaan doen en je gaat vol goede moed aan de slag. ‘Hoe moeilijk kan het allemaal zijn?’. Een gratis WordPress thema blijkt er in het ‘echt’ heel anders uit te zien en na tientallen uren bloed, zweet en tranen geef je het op. Dit is helemaal niet wat je ervan verwacht had. Het resultaat is helemaal niet zoals het voorbeeld en soms is het eindresultaat nog erger; er staan nog steeds een aantal pagina’s ‘under construction’ omdat je er de energie niet meer voor hebt. Wat voor een indruk geef je zo aan je klanten?
Of je besluit met een gratis aanbieder te starten. Al snel blijkt dat Wix, Jimdo en/of Vistaprint helemaal niet gratis zijn.* Als je een eigen domeinnaam of uitgebreidere ontwerp-functies wilt, zit je aan een prijzig abonnement vast. En alsnog moet je alles zelf doen en ziet het resultaat er vaak nóg niet uit zoals je in gedachten had. Hoeveel uren ben je bereid erin te stoppen? Wat ben jij eigenlijk waard per uur? 

*Bekijk de prijzen van Wix, Jimdo en Vistaprint.

ZZP'ERS HEBBEN BIJ BLAUWE NACHT EEN STREEPJE VÓÓR!

Bij Blauwe Nacht komen verschillende kwaliteiten bij elkaar. Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht heeft jarenlange ervaring in de retail én als grafisch ontwerper / webdesigner. Als gecertificeerd energetisch therapeut barst hij van het inlevingsvermogen. Een professional, die serieus zin heeft om jou te helpen het beste van jezelf aan de wereld te laten zien. Want dat verdien je toch?

“Ik kom uit hetzelfde ‘nest’. Ik heb het geduld en de kwaliteiten om jou te helpen jou en je onderneming zichtbaar te maken. Op een unieke manier; jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid op het scherm. Wij hebben altijd een open blik in samenwerking. Samenwerking komt in vele vormen, er is er altijd een die bij ons past.”

“Het is mijn levenstaak om een brug te vormen tussen mensen.
Jou in contact te brengen met jouw publiek. Daar krijg ik energie van.”

Waarom standaard, als het ook uniek kan?

Wij geloven niet in standaard templates. Jouw website verdient toch ook een uniek ontwerp?

BLAUWE NACHT: JOUW FULLSERVICE WEBDESIGNBUREAU

Je website is essentieel voor de manier waarop je jezelf presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang. 
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een gratis aanbieder. Maar als je een professionele uitstraling zoekt, is een professionele partner belangrijk. Iemand die zich verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken. Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Iemand die bereikbaar is en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken. 

Want een doordachte, goed gebouwde website die klopt en werkt, dat is vakwerk.

BLAUWE NACHT: ALLES IN ÉÉN

Één aanspreekpunt, makkelijk en overzichtelijk. Indien jij dat wenst kunnen wij alles voor je regelen. Van hosting tot jouw eigen e-mailaccounts.
Hosting en onderhoud in makkelijke maandelijkse pakketten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

WEBDESIGN

Unieke ontwerpen op maat, met jouw unieke energie. Geen standaardtemplates maar helemaal naar jouw wensen.

HOSTING

Kwalitatieve Nederlandse hosting, domeinnaam (.nl of .com), plus email van je eigen account.

ONDERHOUD

Jij hoeft niet over de techniek na te denken. Worry Free WordPress. Veilig, slim en doordacht.

Onze unieke modules, hulp op weg naar de perfecte content

Al die technische termen zoals SEO, sales funnels en conversie zijn waarschijnlijk abracadbra voor je. Alle klanten van Blauwe Nacht krijgen toegang tot een portaal met unieke e-courses waarmee je stapsgewijs kennis maakt met alle technische termen en zo de perfecte content maakt voor je website. (Korte, laagdrempelige lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.) 

Want als we aan de slag gaan, kunnen we dat maar beter gelijk goed doen, toch? 

Wij geloven in complete oplossingen

Mobile-first approach? Google SEO? SEA? Geoptimaliseerd voor goede laadtijden? Responsive design? Audits? Maandelijkse rapportages?  Wij bouwen niet alleen je website, maar begeleiden je desgewenst van begin tot eind. Van hosting tot Social Media planning; Blauwe Nacht levert als jij dat wilt het complete pakket. Na oplevering houden we je website perfect op orde. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veilig! Dat geeft een goed gevoel. Zo kun jij je helemaal concentreren op waar jij goed in bent: ondernemen

WEBDESIGN VOOR ZZP'ERS

Van uitgedachte one-pagers, tot uitgebreide kennis-websites. Van een portfolio tot aan een uitgebreid online CV. Wij denken graag met je mee om de meest aanspreekbare vorm te vinden waarin jouw persoonlijkheid en je diensten het beste tot hun recht komen. Mogelijk in vele prijsklassen, uitvoeringen en uitbereidingen. We maken graag een pakket op maat voor jou.

ANTAL HENDRIX VAN SPRONSEN

Hallo, ik ben Antal. Ik maak als sinds 1999 websites met hart en ziel. In 2015 heb ik Blauwe Nacht opgericht en sindsdien help ik met passie en toewijding (kleine) ondernemers aan hun nieuwe website. Een website is tenslotte een online interactief visitekaartje en een goede eerste indruk is essentieel.
“You never get a second chance to make a first impression“
Korte communicatie lijnen, een geweldig inlevingsvermogen en perfecte service zijn de pijlers van Blauwe Nacht.
Meer lezen over Antal

Klanten van Blauwe Nacht

Tamara Witkamp

directeur / eigenaar
TWi Support

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak! Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap. Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holostisch en gewoon een heel mooi mens.


Hanneke Hoppenbrouwer

Coach
Coaching en counseling

Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!


Karin Schijf

Founder
Agile Business Builders

Antal heeft onze website vernieuwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Antal is creatief, begrijpt ons precies. Hij zegt wat hij doet & doet wat hij zegt en doet dit ook nog eens snel en effectief! Wat een verademing in samenwerking, het kanban samenwerkbord is top! We hebben het wel eens anders meegemaakt in het verleden, nooit meer iemand anders dan Antal! Wat een professional!


Orlando Heijmerink

Directeur
Lagant Management Consultants

Afgelopen 2 jaar met Antal van Blauwe Nacht gewerkt. Ik ben zeer tevreden en raad hem graag aan. Hij is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, positief, komt met suggesties en zeer deskundig. Hij heeft voor Lagant de website gebouwd (>200 pagina's), onderhouden en verbeterd.


Martin Thoolen

Coach
Martin Thoolen

Helemaal top! Absolute aanrader! Ik ben ieder dag nog verguld met de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de nieuwe website. Veel positieve reacties van klanten en opdrachtgevers ontvangen. Met name de professionaliteit en flexibiliteit in de samenwerking met Antal was een verademing. En dat voor een hele acceptabele prijs.

Ik zou zeggen: doen!


Jeroen van Meeteren

Oprichter, eigenaar
Hi-Fi Mystery School

De samenwerking met Antal was en is een zeer fijne en relaxte vorm van creëeren die ik redelijk uniek vind! Hij is op het gebied van het bouwen van een website op alle vlakken een professional. Ook op persoonlijk vlak is hij een frisse wind; Duidelijk, transparant, behulpzaam en zelfs esoterisch onderlegd. Hij staat (in hoeverre hij kan) meteen voor je klaar en doet niet moeilijk als iets teveel lijkt. Dank je Antal voor de geweldige website!


Sanne van Baal

Coach, yoga docent
The Wellbeing Centre

Samenwerken met Antal is een feestje.

Hij is een professional, maar niet afstandelijk of koeltjes. Vriendelijk, betrokken, meedenkend, creatief en kundig zijn woorden die hem kenmerken. Keer op keer wist hij mij te verbazen en te verrassen; een fijne sparringspartner.

Ik ben superblij met het eindresultaat! Het overtrof mijn verwachtingen ruim. ❤


Josta Kolkman

Coach, inspirator
Unplug

De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen. Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics. Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!


Meer reviews lezen?

Of wil je direct aan de slag?

DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
databasecogheartstaruserscreenarrow-upquestion-circlecircle-minus
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat