CONTACT
MENU
MENU

Testimonials en reviews

Er is geen betere graadmeter dan tevreden klanten; leden van de Blauwe Nacht familie. Ik laat ze graag aan het woord, lees hieronder wat ze van Blauwe Nacht vinden. Allemaal uitzonderlijke ondernemers die ik zelf van harte kan aanbevelen en stuk voor stuk een warm hart toedraag.

Shamahuis

Geduldig luistert Antal naar je en is hij in staat tussen de regels te luisteren en hóórt hij daadwerkelijk wat je zegt. Antal coacht je als het ware door het hele proces van ontwerpen heen en dat doet hij zeer voortvarend.

Antal snapt echt wat je bedoelt, leeft zich in in jou en de materie en daardoor is het heel prettig samenwerken met hem. Hij legt in iets abstracts als een website een dosis gevoel. Dat is iets wat je bij andere website bouwers mist.

Elijah's Seat

Wat een prachtige website hebben wij om onze visie voor de toekomst kenbaar te maken aan de wereld. De kracht van Blauwe Nacht is dat onze energie en ons doel in kleur en ontwerp wordt neergezet. En tijdens het hele proces zijn er tips en adviezen die praktisch toepasbaar zijn en bijdragen aan het slagen van je bedrijf. Professioneel en toch vriendelijk dichtbij en ondersteunend. Heel fijn! Na meerdere websites aan je zorg te hebben toevertrouwd, is Blauwe Nacht voor ons toonaangevend in deze branche!

Meubelen van Steigerhout

Antal beschikt over de ‘gave’ om het gevoel van jouw bedrijf op een het internet weer te geven. Ik vind dat echt heel knap en dat maakt hem, voor wat mij betreft, uniek in deze branche. Geen commercieel gedoe maar het is echt! Fijn hoor.

Martin Thoolen

Helemaal top! Absolute aanrader! Ik ben ieder dag nog verguld met de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de nieuwe website. Veel positieve reacties van klanten en opdrachtgevers ontvangen. Met name de professionaliteit en flexibiliteit in de samenwerking met Antal was een verademing. En dat voor een hele acceptabele prijs. Ik zou zeggen: doen!

Hi-Fi Mystery School

De samenwerking met Antal was en is een zeer fijne en relaxte vorm van creëeren die ik redelijk uniek vind! Hij is op het gebied van het bouwen van een website op alle vlakken een professional. Ook op persoonlijk vlak is hij een frisse wind; Duidelijk, transparant, behulpzaam en zelfs esoterisch onderlegd. Hij staat (in hoeverre hij kan) meteen voor je klaar en doet niet moeilijk als iets teveel lijkt. Dank je Antal voor de geweldige website!

Eigenwijs Gezond Zijn

Het samenwerken met Antal was heel fijn, hij heeft perfect vertaald in beeld wat mijn gevoel was. Hij is eindeloos geduldig en behulpzaam. Denkt mee, beweegt mee, kijkt mee. Een super balans tussen zakelijkheid en vriendelijkheid en dienstbaarheid.

Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworpen en gebouwd en dit is een plaatje geworden. Antal is zowel gestructureerd als creatief. HIj denkt mee, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Wanneer het lijkt alsof het even vastloopt, voelt hij heel goed aan wat er nodig is om er weer inspiratie in te krijgen en welke kant op te gaan. Kortom Antal is professioneel, flexibel en inlevend. Hij heeft een open blik die gericht is op zowel het proces als het resultaat en met een menselijke maat. een verademing om zo samen te werken. Thnx Antal!

Sparkle Paradise

So happy to be part of this family! Jeetje Antal, wat is het fijn om met jou te werken. Zoveel zorg, aandacht, plezier, professionaliteit, kennis en flexibiliteit heb ik nog niet eerder meegemaakt tijdens zo'n reis. Heel bijzonder hoe deze site tot stand is gekomen. Dankjewel!

Agile Business Builders

Antal heeft onze website vernieuwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Antal is creatief, begrijpt ons precies. Hij zegt wat hij doet & doet wat hij zegt en doet dit ook nog eens snel en effectief! Wat een verademing in samenwerking, het kanban samenwerkbord is top! We hebben het wel eens anders meegemaakt in het verleden, nooit meer iemand anders dan Antal! Wat een professional!

The Wellbeing Centre

Samenwerken met Antal is een feestje. Hij is een professional, maar niet afstandelijk of koeltjes. Vriendelijk, betrokken, meedenkend, creatief en kundig zijn woorden die hem kenmerken. Keer op keer wist hij mij te verbazen en te verrassen; een fijne sparringspartner. Ik ben superblij met het eindresultaat! Het overtrof mijn verwachtingen ruim. ❤

Antal luistert eerst en creëert naar aanleiding van wat hij dan hoort. Prachtige combinatie. Weet jij het al? Niet? Hij wel.

Antal heeft voor mij mijn complete huis-stijl ontworpen; visitekaartjes, briefpapier, kadobon en mijn website. Door zijn persoonlijke manier van “zaken” doen, is hij in staat je wensen te vertalen naar een geweldig en betaalbaar product. Het is dat er geen digitale veren bestaan anders had hij last van zijn router.

Antal van Blauwe Nacht denkt altijd pro-actief mee, vanaf het ontwerp van de website tot en met de beheerfase waarin alles zoemt. De dashboard overzichten zijn altijd netjes, gestructureerd en begrijpelijk. Ook in gesprekken over vergoeding van diensten stelt Antal zich altijd constructief op.

Lagant Management Consultants

Afgelopen 2 jaar met Antal van Blauwe Nacht gewerkt. Ik ben zeer tevreden en raad hem graag aan. Hij is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, positief, komt met suggesties en zeer deskundig. Hij heeft voor Lagant de website gebouwd (>200 pagina's), onderhouden en verbeterd.

TWi support

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak! Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap. Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holistisch en gewoon een heel mooi mens.

Aquarian Lighthouse

Ik vind het een creatieve sterke website geworden. Hij is heel duidelijk en overzichtelijk. het is ook erg gebruiksvriendelijk. Antal helpt met alle vragen en maakt het ook leuk om er samen een mooie website van te maken. In ieder geval overtreft de website mijn verwachtingen. Ik ben er enorm blij mee.

Lieve Antal, ik vind het een heel mooie en overzichtelijke website.Ik wens je veel succes met beide vakgebieden. En op het spirituele vlak zou ik me zonder meer aan je toe vertrouwen.

Flow in Home

Ook de nazorg, bereikbaarheid en meeleven is fantastisch!
Het werk en de support van Antal van Blauwe Nacht is een absolute aanrader!

SoulMatters

Het is superfijn werken met Antal. Vanaf begin tot het einde ging alles in een flow ! Hij voelt heel goed aan wat je wilt, communiceert helder, heeft een goede feel voor design en alles gaat met gemak. Ik ben superblij met het resultaat en zijn relaxte manier van samenwerken ! Heel veel dank Antal voor alles wat je tot nu toe gedaan hebt voor mij!

Embrace of Love

Omdat ik niet tevreden was over de website die ik zelf had gebouwd en graag een meer professionelere website wilde met daarnaast een webshop had ik Antal van Blauwe Nacht benaderd. Ik ben nog steeds blij dat ik die beslissing heb gemaakt. Samen met met Antal bouwen aan mijn nieuwe site ging zo ontspannen! Ik voelde me gehoord in mijn wensen en met zijn kennis en creativiteit werd dit naar een hoger niveau gebracht. Ook de nazorg is uitstekend, even mailen of bellen en Antal gaat ermee aan de slag: tenslotte is mijn site net als mijn onderneming altijd groeiend en in beweging.

Innerchanges

Wat ik zo waardevol vind aan Antal van Blauwe Nacht is dat toen hij mij begeleidde met het maken van mijn websites (en alles er om heen) hij mij werkelijk gehoord en gezien heeft. Dit vertaalt zich in het feit dat hij actief met je meedenkt en oplossingen vindt waar nodig. Altijd bereid dat probleem op te lossen waar ik op dat moment tegen aanliep. Je gedegen advies geeft zo dat je zelf kan kiezen. Hij loopt met je mee in het gehele proces van begin tot eind. Niet zoals ander bedrijven het doen: je geld betaald voor de bouw van je website en alsnog zelf alles mag doen en oplossen. Ik kan Antal van harte aanbevelen omdat hij creatief is, oplossingsgericht te werk gaat, structuur behoud in het gehele proces, je steunt waar nodig zodat je ook echt die prachtige droom website kan maken die je graag wilt. Hij vertaalt voor mij perfect het gevoel dat ik over wil brengen op mijn klanten met zijn expertise.

Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworpen en gebouwd en dit is een plaatje geworden. Antal is zowel gestructureerd als creatief. HIj denkt mee, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Wanneer het lijkt alsof het even vastloopt, voelt hij heel goed aan wat er nodig is om er weer inspiratie in te krijgen en welke kant op te gaan. Kortom Antal is professioneel, flexibel en inlevend. Hij heeft een open blik die gericht is op zowel het proces als het resultaat en met een menselijke maat. een verademing om zo samen te werken. Dankjewel Antal!

Antal heeft het ontwerp van mijn website Universal Academy van A-Z in goede banen geleid. Hij is proactief en helder in de communicatie en komt zelf met goede ideeën voor het ontwerp. Bovendien kwam hij altijd zijn afspraken na. Ik zal dan ook zeker in de toekomst weer gebruiken maken van zijn diensten.

De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen. Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics. Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!

Coaching en counseling

Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!

Shadeshifter

Ik vind Antal van Blauwe Nacht gewoonweg de beste webdesigner die er is. Niet alleen kan hij de essentie van mijn werk begrijpen en vertalen in een precies passend design, ook blijft hij met me meedenken over hoe ik mijn klanten nog beter kan bereiken en helpt hij me bij problemen heel snel uit de brand.

Uiteraard heb ik hem dus ook de verantwoordelijkheid gegeven over het onderhoud van de website, terwijl ik tegelijkertijd zelf alle vrijheid heb om teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen, etc. Hij heeft goede uitleg gegeven over hoe dit zelf te doen en geeft ook feedback als hij denkt dat het beter kan. En bovenal is Antal zo goed omdat hij zelf duidelijk geniet van zijn werk en van het werk van zijn klanten. Hij snapt dat je website echt bij je moet passen, omdat het je eerste etalage is naar de wereld. En dat luistert nauw, want hoe meer mensen zien wat jij werkelijk te bieden hebt, hoe eerder je de juiste mensen zult aantrekken.

Omdat Antal het beste van zichzelf geeft, haalt hij beste uit mij naar boven en dat maakt hem dè webdesigner voor iedereen die dat ook wil.

Testimonial plaatsen? Klik hier!
DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
arrow-up
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat