Antal heeft onze website vernieuwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Antal is creatief, begrijpt ons precies. Hij zegt wat hij doet & doet wat hij zegt en doet dit ook nog eens snel en effectief! Wat een verademing in samenwerking, het kanban samenwerkbord is top! We hebben het wel eens anders meegemaakt in het verleden, nooit meer iemand anders dan Antal! Wat een professional!

Karin Schijf

Motivista

Motivista

Motivista staat voor het creëren van beweging. In een high performing organisation versterken de cultuur, de structuur en de processen elkaar. Het cultiveren van een groei- en YOWYO! Mindset kan leiden tot een cultuur van continue verbetering en succes binnen het bedrijf. YOWYO! staat voor ‘You Own What You Observe’.

Bezoek Motivista
afbeelding desktop Motivista

Revealz

Het Prisma profiel biedt een ijzersterke kijk op de organisatie.

Je kunt het zien als een foto van de organisatie waardoor je ziet hoe de mensen de organisatiecultuur en het samenwerkingsklimaat ervaren. Met Prisma kun je in- en uitzoomen op persoonlijk-, team- en organisatieniveau en op die manier de organisatie vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Door met het Prisma Profiel aan de slag te gaan versterk je de emotionele verbinding van de mensen. Met zichzelf, hun team, de organisatie én met de klant.

Bezoek Revealz
afbeelding desktop Revealz