Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!

Hanneke Hoppenbrouwer

Coaching en counseling

DNA-frequenties

De Nieuwe Aarde-frequenties bestaan uit 13 energie-remedies, hologrammen, foto’s, pianomuziek, aurasprays en edelstenen die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen, de streek Languedoc-Rousillon in Zuid Frankrijk. De dertiende frequentie openbaarde zichzelf in Egypte. In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt hun vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking.

Bezoek DNA-frequenties
afbeelding desktop DNA-frequenties

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke biedt coaching en counseling aan voor particulieren (werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek en communicatieproblemen) en bedrijven (jobcoaching, loopbaancoaching en teamcoaching)

Hanneke gaat respectvol en doortastend te werk. Met de door haar op de persoon afgestemde tools en methodieken weet ze als geen ander het beste in jezelf naar boven te halen. Ze is authentiek en heeft een fijne, warme persoonlijkheid. Een traject volgen bij Hanneke is zeer de moeite waard!

Bezoek Hanneke Hoppenbrouwer
afbeelding desktop Hanneke Hoppenbrouwer