TWi Support

Opdrachtgever: Tamara Witkamp

TWi Support biedt maatwerk en flexibiliteit in secretariële dienstverlening: Management & Office support 2.0. Het sleutelwoord is samenwerking: pro-actief en servicegericht samenwerken met de opdrachtgever. Centraal staat dat TWi Support meedenkt, signaleert, initieert en in nauw overleg met de opdrachtgever implementeert.

afbeelding desktop TWi Support
afbeelding tablet TWi Supportafbeelding telefoon TWi Support

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak!

Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap.

Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holistisch en gewoon een heel mooi mens.

Tamara Witkamp

TWi Support

Wil jij ook een website zoals TWi Support van Tamara Witkamp?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.
Inline portfolio