Light of Being School

Opdrachtgever: School of Spiritual Awareness

Vijf inspirerende dames runnen een spiritueel centrum in de Belgische Eifel op een prachtige locatie waar ze cursussen, retraites en spirituele begeleiding verzorgen. Ze hebben ieder hun eigen specialiteit en vaardigheid. Ze maken gebruik van de 12 werkvormen die ontwikkeld zijn door de grondlegger van het centrum; Anandajay. “Wat ons als team met elkaar verbindt, is onze liefde en betrokkenheid bij het innerlijke welbevinden van mensen, de gave om te zien waar hierin ontwikkeling mogelijk is en het verlangen om bij te dragen aan een wereld met meer bewustzijn en vrede.”

afbeelding desktop Light of Being School
afbeelding tablet Light of Being Schoolafbeelding telefoon Light of Being School

Antal heeft voor ons op miraculeuze wijze een website ‘getoverd’ waarin ons uitgebreide aanbod helder, overzichtelijk, toegankelijk en ook heel mooi is weergegeven. Wij zijn onder de indruk van zijn talrijke kwaliteiten: creatief, technisch, invoelend, meedenkend, anticiperend.

Onze samenwerking was steeds heel vreugdevol. De combinatie van enerzijds ons duidelijk aansturen en tegelijkertijd ons de ruimte geven, was heel vruchtbaar en leidde tot mooie oplossingen voor al onze vragen. Opvallend is het dat hij het gevoel weet te geven dat je zijn enige klant bent, zoveel aandacht, geduld en toewijding geeft hij aan het product en de mensen erachter. Door deze oprechte aandacht kregen wij ook onszelf gespiegeld in wie we zijn en wat we doen en wat we met de site willen overbrengen. Dat heeft ons geïnspireerd op onze weg en liet ons onze ‘producten’ met andere ogen bekijken. Dank Antal! We hadden ons geen betere webdesigner kunnen wensen en we verheugen ons op de verdere samenwerking. Barbara en Carina

Barbara en Carina

Teachers Light Of Being School

Wil jij ook een website zoals Light of Being School van School of Spiritual Awareness?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.
Inline portfolio