Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Twee jonge broers in de wereld van rood, wit, rosé en mousserend: dat is voor veel mensen even wennen. Als je kijkt naar hoe wijnen vaak worden gekarakteriseerd, is de keus eigenlijk ook weer niet zo heel verrassend. Ook zij zijn ‘goed in balans’, bij vlagen ‘elegant’, hebben een goede ‘body’ (al zeggen ze het zelf) en zijn zo nu en dan een ‘tikkeltje ondeugend’.

Of het nu gaat om het ontwikkelen of uitvoeren van individuele coachings, teamcoachings, leergangen, in-companytrainingen, leiderschapsontwikkeling,  organisatie-ontwikkeltrajecten, seminars, advies, public speakings of retreats; bij senior coach Martin Thoolen ben je aan het juiste adres.

ISACA NL Chapter faciliteert een internationale community van gedreven en innovatieve IT-professionals. De vereniging zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste informatie, best practises en ontwikkelingen op het gebied van IT governance, risk en security management. Daarvoor organiseert ISACA NL Chapter onder meer trainingen, events en ledenbijeenkomsten.

Het SPiN is een vereniging van secretaresses, managementassistenten, office-managers, project management officers, virtual assistants en zzp’ers uit Drenthe, Friesland en Groningen.

Gemeentelijke organisaties staan voor steeds uitdagender maatschappelijke opgaven zoals de omgevingswet, decentralisering in het Sociaal Domein en een sterk toenemende (behoefte aan) digitalisering. Al deze opgaven vragen op verschillende vlakken veel van gemeenten en de mensen die er werken. Het gaat hierbij niet alleen om te leren hoe er meer wendbaar gewerkt en georganiseerd kan worden. Het gaat vooral om wendbaar leren denken. De aanpak van VIT richt zich op co-creatie om samen blijvende wendbaarheid in de interne organisatie te realiseren.

Global Pathology Support B.V. houdt zich bezig met preklinische veiligheid - toxicologische pathologie - voor de farmaceutische, biotechnische en chemische industrie.

ARMA Instruments AG, een acroniem voor Advanced Relay Mission Applications, werd begin 2017 opgericht in Baar, Zwitserland.

Het is de missie van ARMA Instruments om hun gebruikers zo goed mogelijk te beschermen met behulp van de technologie en deze technologie voortdurend te controleren en te verbeteren.

EDL is een zich dynamisch ontwikkelende onderneming op het gebied van "time-sensitive", "time-controlled", "express" en "specialized transport & logistics".