Wilka Zelders

Opdrachtgever: Wilka Zelders

Multidimensionaal kunstenares Wilka maakt zeer fraaie kunst. Haar bestseller boek ‘Handboek Energetische Basiskennis’ is te koop op haar website.

afbeelding desktop Wilka Zelders
afbeelding tablet Wilka Zeldersafbeelding telefoon Wilka Zelders

Ik vind Antal van Blauwe Nacht gewoonweg de beste webdesigner die er is. Niet alleen kan hij de essentie van mijn werk begrijpen en vertalen in een precies passend design, ook blijft hij met me meedenken over hoe ik mijn klanten nog beter kan bereiken en helpt hij me bij problemen heel snel uit de brand.

Uiteraard heb ik hem dus ook de verantwoordelijkheid gegeven over het onderhoud van de website, terwijl ik tegelijkertijd zelf alle vrijheid heb om teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen, etc. Hij heeft goede uitleg gegeven over hoe dit zelf te doen en geeft ook feedback als hij denkt dat het beter kan. En bovenal is Antal zo goed omdat hij zelf duidelijk geniet van zijn werk en van het werk van zijn klanten. Hij snapt dat je website echt bij je moet passen, omdat het je eerste etalage is naar de wereld. En dat luistert nauw, want hoe meer mensen zien wat jij werkelijk te bieden hebt, hoe eerder je de juiste mensen zult aantrekken.

Omdat Antal het beste van zichzelf geeft, haalt hij beste uit mij naar boven en dat maakt hem dè webdesigner voor iedereen die dat ook wil.

Wilka Zelders

Shadeshifter

Wil jij ook een website zoals Wilka Zelders van Wilka Zelders?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.
Inline portfolio