De Spraakboom

Opdrachtgever: Julia Feenstra- Krulias

Julia heeft haar logopedie praktijk uitgebreid met alternatieve therapieën. Een holistische benadering is immers waardevol! Julia is een warme en fijne vrouw die het aandurft haar passies te volgenen zich voor de volle 100% inzet voor haar cliënten.

‘Ik wil de kinderen en ouders die in contact komen met de Spraakboom laten zien en voelen dat ze allemaal prachtige schatten in zich hebben die uiteindelijk gezien en gehoord willen worden. Hierdoor leren ouders weer luisteren naar hun hart wat belangrijk is in de communicatie met hun kind(eren) en met de omgeving/ maatschappij waarin we leven.

Ik werk graag samen met mensen en geniet ervan om als wegbegeleider een stukje te mogen meelopen op het pad van de ander. Het mooiste is dat je zo veel van elkaar leert, meer inzichten krijgt en steeds meer terug komt bij JeZELF!’

afbeelding desktop De Spraakboom
afbeelding tablet De Spraakboomafbeelding telefoon De Spraakboom

Afgelopen zomer kwam ik na een lange zoektocht in contact met Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht. Toeval bestaat niet! Inmiddels verbaasd het me ook niet meer dat hij op mijn pad is gekomen. Alles in ons leven heeft een diepere betekenis. Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed en wist ik dat Antal de juiste begeleiding kan bieden in wat ik zoek. Op een zeer professionele en tegelijkertijd speelse, creatieve en toegankelijke wijze heeft hij een prachtige nieuwe website inclusief logo voor mij ontwikkelt. Nu straal ik echt uit wat ik wil laten zien aan mijn cliënten.

“Lieve Antal, ik ben je heel erg dankbaar voor al je tijd, support, geduld en authenticiteit! Jouw werkwijze is heel bijzonder en zal nog veel mensen op het juiste pad brengen!”

Julia Feenstra- Krulias

De Spraakboom

Wil jij ook een website zoals De Spraakboom van Julia Feenstra- Krulias?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.
Inline portfolio