In Levenden Lijve

Opdrachtgever: Carlijn Willemstijn

Carlijn blogt over jou. Soms over zichzelf of anderen maar eigenlijk over iedereen. Over mooie, bijzondere en verdrietige gebeurtenissen waar we in levenden lijve mee te maken krijgen. Jij, zij, eigenlijk iedereen. 

Door haar beleefd, maar door de schrijfstijl van Carlijn zal het voelen alsof het jouw ervaring is. Alsof jij er bij was. Daar aan haar zijde. Puur, eerlijk, rauw of juist met een glimlach. Soms verdrietig maar altijd indrukwekkend en met een bepaalde bewustwording als gevolg.

afbeelding desktop In Levenden Lijve
afbeelding tablet In Levenden Lijveafbeelding telefoon In Levenden Lijve

Antal wist eigenlijk beter dan ikzelf wat ik wilde uitstralen en bereiken met mijn website. Stap voor stap gingen we van start om te ontdekken wat bij mij past. We kwamen tot een geweldige site die voor al mijn lezers te vinden, te herkennen en te begrijpen is, uiteraard met behoud van wat ik uit wil stralen op mijn site.

Door het korte lijntje kan ik Antal altijd om advies vragen. De website is altijd up to date en Antal geeft je het gevoel dat de klant koning is: Hoe groot of klein je bedrijfswebsite of hobbywebsite ook is, hij is er voor je!

Carlijn Willemstijn

Wil jij ook een website zoals In Levenden Lijve van Carlijn Willemstijn?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.
Inline portfolio