Ik werk al meer dan 4 jaar met Antal van Blauwe Nacht. Ik ben zeer tevreden en raad hem graag aan. Hij is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, positief, komt met suggesties en zeer deskundig. Hij heeft voor Lagant de website gebouwd (>200 pagina's), onderhouden en verbeterd.

Orlando Heijmerink

Lagant Management Consultants

Lagant

Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Bezoek Lagant
afbeelding desktop Lagant

SLIM subsidie

Hoe SLIM is jouw organisatie? SLIM-subsidie biedt Nederlandse ondernemingen een waardevolle kans om te investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en daarmee in de toekomst van hun organisatie. In samenwerking met ‘SubsidieZeker’ en met de expertise van Lagant, kun je erop vertrouwen dat je SLIM-subsidieaanvraag niet alleen succesvol wordt ingediend, maar dat het ook wordt ingezet om waardevolle groei en ontwikkeling binnen je organisatie te realiseren.

Bezoek SLIM subsidie
afbeelding desktop SLIM subsidie

Lagant Groep

De Lagant Groep is ontstaan vanuit het samengaan van vier, op project & agile management gespecialiseerde bedrijven die samen project- en verandermanagement in de breedst mogelijke zin invullen! Ze bieden nu zowel project, programma en portfolio management inrichting & executie, verandermanagement en agile management, agile leadership en agile transformatie diensten.

Aangezien projecten, of deze nu agile of waterfall uitgevoerd worden, altijd te maken hebben met verandering in de manier van werken of in de inrichting van de organisatie, noemen ze zich Verandergidsen!

Bezoek Lagant Groep
afbeelding desktop Lagant Groep

PRINCE2 Compact

Projectsite voor het pocketboek PRINCE2 Compact. Dit pocketboek beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de PRINCE2-examens en dient als een waardevolle naslaggids tijdens het werken aan projecten.

Bezoek PRINCE2 Compact
afbeelding desktop PRINCE2 Compact