Wat ik zo waardevol vind aan Antal van Blauwe Nacht is dat toen hij mij begeleidde met het maken van mijn websites (en alles er om heen) hij mij werkelijk gehoord en gezien heeft. Dit vertaalt zich in het feit dat hij actief met je meedenkt en oplossingen vindt waar nodig. Altijd bereid dat probleem op te lossen waar ik op dat moment tegen aanliep. Je gedegen advies geeft zo dat je zelf kan kiezen. Hij loopt met je mee in het gehele proces van begin tot eind. Niet zoals ander bedrijven het doen: geld betaald voor de bouw van je website en alsnog zelf alles mag doen en oplossen.

Ik kan Antal van harte aanbevelen omdat hij creatief is, oplossingsgericht te werk gaat, structuur behoud in het gehele proces, je steunt waar nodig zodat je ook echt die prachtige droom website kan maken die je graag wilt. Hij vertaalt voor mij perfect het gevoel dat ik over wil brengen op mijn klanten met zijn expertise.

Erik Roesink

Innerchanges

Innerchanges

Ben je zoekende wat nu te doen? Wil jij graag die grote verandering realiseren maar weet je niet hoe? Zoek dan niet verder. Erik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

Bezoek Innerchanges
afbeelding desktop Innerchanges