Je staat er niet alleen voor

Doen waar je goed in bent. Doen wat je leuk vindt. Twee belangrijke dingen, die niet per se hetzelfde zijn. Je verdiepen in technische zaken,  problemen oplossen. Waarom zou je je tijd verdoen met dagelijks onderhoud? Dat soort dingen laat je over aan iemand die daar goed in is. Zodat jij je kunt concentreren in waar jij goed in bent, ondernemen! 

Hosting, domeinnaam en e-mail

Je website moet ergens ‘wonen’. Wij hosten al onze websites bij een van Nederlands beste hostingbedrijven, waarvan de servers gewoon in Nederland staan. Dutch quality hosting.

Niet iedereen heeft dezelfde soort hosting nodig; we hebben 2 niveaus voor jou beschikbaar. Wij nemen je alle zorgen uit handen voor je hosting. Je krijgt normaal toegang tot je eigen pakket, via cPanel. Je kunt hier desgewenst zelf extra e-mailadressen aanmaken e.d. Bij alle servicepakketten is een domeinnaam inbegrepen (Naar gelang beschikbaarheid, een .com of een .nl domein. Andere extensies en meerdere domeinnamen actief op je pakket is mogelijk, neem voor meer informatie contact met ons op)

Licenties

Blauwe Nacht selecteert de beste professionele tools voor jouw website. Denk hierbij aan het thema, de pagebuilder, maar ook oplossingen die je website beveiligen en versnellen. Dat is belangrijk om doorlopende compabiliteit te garanderen, alle tools moeten ook in de toekomst netjes blijven samenwerken. Bovendien kun je rekenen op actieve doorlopende ontwikkeling, zodat nieuwe functies ook voor jou beschikbaar worden. De meeste van deze tools hebben jaarlijks terugkerende kosten. Zo lang het servicepakket van Blauwe Nacht actief is voor jouw website, hoef jij geen aparte licentiekosten te betalen.

We hebben een zeer uitgebreid portfolio van tools beschikbaar, waar jij als klant van Blauwe Nacht over kunt beschikken voor de website die we voor je hebben gemaakt. Dit portfolio van tools bereidt zich bovendien steeds uit, zodat je ook steeds over de nieuwste technieken kunt beschikken.

Voor licentiekosten van plugins die niet standaard in ons pakket zitten, maar die we wel (in overleg) gaan inzetten, kunnen we jouw maandelijks abonnementsbedrag verhogen. Op deze manier zijn al jouw kosten in 1 overzichtelijk maandelijks bedrag verzameld en hoef je geen aparte licenties aan te schaffen.

Backups, monitoring en beveiliging

Achter de schermen zijn we druk bezig voor jou. Regelmatige backups zorgen voor een fijn gevoel. Op alle websites die Blauwe Nacht host wordt een premium beveiliginssuite geïnstalleerd en krijg je een gratis SSL certificaat. Wel zo veilig. Blauwe Nacht kan dagelijks contact maken met je website. Kijken of alles in orde is. Updates en veiligheid checks uitvoeren, controleren of de performance nog steeds op-to-date is.  Mocht er een probleem zijn met jouw website of met de server, gaan we direct aan de slag om dit probleem te verhelpen. Je website is pas goed veilig als updates snel en vakkundig worden uitgevoerd. Het liefst binnen 24 uur, zodat potentiële veiligheidslekken zo snel mogelijk gedicht worden. 

Inzichtelijke rapportages

Wij kunnen je SEO zoekwoorden inzichtelijk maken en dat desgewenst in een maandelijkse rapportage naar je sturen. Zodat jij snel kunt schakelen en volledig op de hoogte bent van jouw website. In deze rapportages staan ook overzichten van je Analytics, je Woocommerce omzet en een overzicht van alle updates en checks. Dus ook als jij zelf niet (of weinig) inlogt op jouw website weet je precies hoe deze ervoor staat. 

Blauwe Nacht is jouw betrouwbare partner voor het onderhoud van jouw website.

We hebben speciaal voor jou keuze uit 3 scherp geprijsde pakketten, waarin hosting, backups, checks, monitoring, service, rapportages en doorlopende licenties samenkomen. Makkelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het enige wat jij hoeft te doen is het pakket kiezen wat het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen

Ja, je krijgt inloggegevens voor je eigen cPanel. Hierin kun je zelf alle instellingen bekijken, je e-mail instellen, etc.

Ja, dat kan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Grotere pakketten, eigen VPS, etc.

Shared hosting is een voordelige keuze, hier deel je een server met een groot aantal websites. Dat kan oplopen tot duizenden. Dat merk je in performance en veiligheid. VPS (Virtual Private Server) is kwalitatief een veel betere oplossing. Hier word een eigen server omgeving gemaakt, met eigen resources. Hierop draaien uitsluitend eigen websites. Blauwe Nacht heeft een eigen VPS, waar alleen de websites van klanten van Blauwe Nacht op staan. De resources schalen mee met het aantal websites. VPS heeft een enorme boost ten opzichte van Shared hosting, websites laden bijvoorbeeld wel tot 1 seconde sneller! (dat is op een laadtijd van 3 seconden een enorme boost)

Ja natuurlijk, dat kan. Die worden dan separaat gefactureerd. Blauwe Nacht hanteert hiervoor marktconforme prijzen; €9,95 voor een .nl domein en €12,95 voor een .com domein. Uiteraard kunnen wij elke extentie voor je bestellen.

Op die van jou. Jij bent eigenaar van de domeinnaam. Indien gewenst kunnen we de registratie ook anoniem uitvoeren.

Ja dat kan. Je krijgt van ons altijd een uur ‘les’ in het doen van kleine aanpassingen. Zo kun je zelf makkelijk kleine dingen zelf aanpassen.

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag om nieuwe pagina’s te maken. Hoewel we dit van harte aanbevelen, is dit op eigen risico.

Je kunt aanpassingen en/of aanvullingen natuurlijk ook door ons laten doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

De ‘economische levensduur’ van een gemiddelde website is tussen 3 en 5 jaar. De ontwikkelingen op het gebied van techniek, webdesign en niet te vergeten binnen jouw eigen bedrijf kunnen ervoor zorgen dat je niet meer uit de voeten kunt met een kleine aanpassing en dat een nieuw design nodig is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor jou maken we een speciaal pakket op maat. 

Een website heeft net zoals je auto of huis onderhoud nodig. Als dit regelmatig gebeurt blijft jouw website goed en veilig functioneren. Bij updaten kunnen kleine problemen ontstaan, die als ze direct verholpen worden voor de minste last zorgen.  In dit pakket zit ook de hosting verwerkt, de plek waar je website woont. Ook jouw email valt onder dit pakket. Wij maken gebruik van professionele thema’s en modules, die doorlopende licenties hebben. Zo lang je abonnement bij Blauwe Nacht loopt, blijven die licenties actief.

Een maandelijks abonnement zorgt bovendien voor een constante factor. Jij weet precies waar je aan toe bent en wij kunnen jou zo doorlopend de beste service bieden.

Nee, de kosten van het ontwerp en uitvoering zijn apart. Het abonnement is bedoeld om je website in topconditie te houden.

Ja, dat kan. Omdat in sommige gevallen een verhuizing van je website/email is gemoeid, kunnen er kosten voor berekend worden. Kies bij voorkeur direct je juiste pakket.

Personal naar Professional of Excellent; kosten verhuizen €49
Professional of Excellent naar Personal; kosten verhuizen €49
Verhuizen van Professional naar Excellent (vice versa) is kosteloos. 

Ja natuurlijk, neem contact met ons op voor een pakket op maat.

Ja, dat kan uiteraard. Je moet dan zelf hosting en een domeinnaam bestellen, je site verhuizen, zelf licenties nemen op thema’s en modules.

We kunnen ook vanaf het begin rekening houden dat je zo min mogelijk terugkerende kosten wilt. Let wel; we maken normaal gesproken gebruik van diverse professionele tools. Zonder deze tools zal je website er wellicht minder mooi uitzien en over minder functionaliteit beschikken.

In je abonnement zitten de jaarlijks terugkerende licentiekosten van de diverse pro tools inbegrepen.* Als je een website wil zonder verdere verplichting  maken we vooraf duidelijke afspraken welke tools we gaan inzetten. Zo is helder welke licentiekosten je zelf gaat dragen.

*Om het abonnement voor zoveel mogelijk klanten aantrekkelijk te houden, zijn niet alle licentiekosten inclusief in een abonnement. Denk daarbij aan een lidmaatschapsplugin, e-learning systeem of aanvullende functionaliteit voor een webshop. Dit is altijd duidelijk vooraf.

We hopen natuurlijk dat je klant bij ons blijft. Indien je niet verder wil kun je na 1 jaar maandelijks opzeggen. Je pakket wordt na opzeggen beëindigd, je website en e-mails zullen dan verdwijnen. 

Je krijgt de verhuiscode van jouw domeinnaam. Je website krijg je indien gewenst als een zip bestand opgestuurd. Voor je e-mail dien je zelf te zorgen voor een backup.

Makkelijke maandelijkse pakketten

Onderstaande pakketten zijn perfect geschikt voor persoonlijke websites en kleine ondernemingen. Voor grotere ondernemingen wordt een servicepakket op maat samengesteld. Denk daarbij aan eigen VPS hosting, onderhoud op maat en een aantal vaste uren support per week/maand.

Personal

Ideaal voor kleine persoonlijke websites

23 per maand
 • Shared hosting 10GB
  incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
 • Eigen e-mailadres van jouw domein, meerdere e-mailadressen mogelijk.
 • Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken. Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’ *
 • Bijna dagelijks contact met je website op afstand
 • Toegang tot Blauwe Nacht support (e-mail/site)
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Maandelijkse backup van je website (altijd 1 versie backup)
 • Geïnstalleerd en geconfigureerd beveiliginspakket iThemes Security Pro twv €80 per jaar**
 • Pro versie thema (GeneratePress Pro, OceanWp Pro of Astra Pro) twv €39-€159 per jaar**
 • Pro versie pagebuilder (Elementor Pro) twv €49 per jaar**
Exclusief 21% BTW

*Mocht er na een grote update nieuwe extra technische mogelijkheden zijn, of als er bij het verschijnen van nieuwe techniek aanvullend werk is aan je website, neem ik vooraf contact met je op met een opgave van de kosten.

**Licentie Blauwe Nacht

Professional

Juiste keuze voor het MKB

59 per maand
 • VPS hosting Blauwe Nacht 20GB
  incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
 • Eigen e-mailadres van jouw domein, meerdere e-mailadressen mogelijk.
 • Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken. Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’ *
 • Maandelijkse rapportage per e-mail, inclusief Analytics overzicht
 • SEO ranking monitor
 • Dagelijkse Security Check
 • Dagelijkse Performance Check
 • Uptime Monitor (met naar keuze e-mail waarschuwing)
 • Blauwe Nacht plugin: Bijna dagelijks contact met je website op afstand
 • Toegang tot Blauwe Nacht support (e-mail/site)
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Dagelijkse backup van je website (30 dagen backup)
 • Geïnstalleerd en geconfigureerd beveiliginspakket iThemes Security Pro twv €80 per jaar**
 • Pro versie thema (GeneratePress Pro, OceanWp Pro of Astra Pro) twv €39-€159 per jaar**
 • Pro versie pagebuilder (Elementor Pro) twv €49 per jaar**
 • Pro versie SEO plugin (WP Meta SEO) twv €49 per jaar**
 • Pro versie Schema Pro (Markup) twv €59 per jaar**
 • Convert Pro (Lead generator tool) twv €99 per jaar**
 • Pro versie zeer uitgebreide formulier plugin (Gravity Forms Pro) twv€149 per jaar**
 • Professionele Cache plugin WP-Rocket, Swift Performance of Blauwe Nacht Opimize twv €29-€39 per jaar**
Exclusief 21% BTW

*Mocht er na een grote update nieuwe extra technische mogelijkheden zijn, of als er bij het verschijnen van nieuwe techniek aanvullend werk is aan je website, neem ik vooraf contact met je op met een opgave van de kosten.

**Licentie Blauwe Nacht
MEEST GEKOZEN

Excellent

Proactief en zeer compleet pakket

149 vanaf/per maand
 • VPS hosting Blauwe Nacht 50GB
  incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
 • Eigen e-mailadres van jouw domein, meerdere e-mailadressen mogelijk.
 • Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken. Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’ *
 • Inclusief 1 uur pro-actieve support per maand, om content en zoekwoorden te optimaliseren.
 • Per half jaar; uitgebreide audit van website inclusief uitgebreide rapportage
 • Maandelijkse rapportage per e-mail, inclusief Analytics overzicht
 • SEO ranking monitor
 • Dagelijkse Security Check
 • Dagelijkse Performance Check
 • Uptime Monitor (met neer keuze e-mail waarschuwing)
 • Blauwe Nacht plugin: Bijna dagelijks contact met je website op afstand
 • Toegang tot Blauwe Nacht Premium support (e-mail/site/tel)
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Dagelijkse backup van je website (30 dagen backup)
 • Geïnstalleerd en geconfigureerd beveiliginspakket iThemes Security Pro twv €80 per jaar**
 • Pro versie thema (GeneratePress Pro, OceanWp Pro of Astra Pro) twv €39-€159 per jaar**
 • Pro versie pagebuilder (Elementor Pro) twv €49 per jaar**
 • Pro versie SEO plugin (WP Meta SEO) twv €49 per jaar**
 • Pro versie Schema Pro (Markup) twv €59 per jaar**
 • Convert Pro (Lead generator tool) twv €99 per jaar**
 • Pro versie zeer uitgebreide formulier plugin (Gravity Forms Pro) twv€149 per jaar**
 • Professionele Cache plugin WP-Rocket, Swift Performance of Blauwe Nacht Opimize twv €29-€39 per jaar**
Exclusief 21% BTW

*Mocht er na een grote update nieuwe extra technische mogelijkheden zijn, of als er bij het verschijnen van nieuwe techniek aanvullend werk is aan je website, neem ik vooraf contact met je op met een opgave van de kosten.

**Licentie Blauwe Nacht

Hier komen passie, vakmanschap en prachtige ontwerpen samen. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Company Info

BLAUWE NACHT
Carol Vogesgracht 12
1336 KE ALMERE

085 200 6138
ln.thcanewualb@ollah

KvK 63302349
NL13INGB0006895419