CONTACT
MENU
MENU

Je staat er niet alleen voor

Doen waar je goed in bent. Doen wat je leuk vindt. Twee belangrijke dingen, die niet per se hetzelfde zijn. Je verdiepen in technische zaken,  problemen oplossen. Waarom zou je je tijd verdoen met dagelijks onderhoud? Dat soort dingen laat je over aan iemand die daar goed in is. Zodat jij je kunt concentreren in waar jij goed in bent, ondernemen!


HOSTING, DOMEINNAAM EN E-MAIL

Je website moet ergens ‘wonen’. Wij hosten al onze websites bij een van Nederlands beste hostingbedrijven, waarvan de servers gewoon in Nederland staan. Dutch quality hosting.

Niet iedereen heeft dezelfde soort hosting nodig; we hebben 2 niveaus voor jou beschikbaar. Wij nemen je alle zorgen uit handen voor je hosting. Je krijgt normaal toegang tot je eigen pakket, via cPanel. Je kunt hier desgewenst zelf extra e-mailadressen aanmaken e.d.

Bij alle servicepakketten is een domeinnaam inbegrepen (Naar gelang beschikbaarheid, een .com of een .nl domein. Andere extensies en meerdere domeinnamen actief op je pakket is mogelijk, neem voor meer informatie contact met ons op)


LICENTIES

Blauwe Nacht selecteert de beste professionele tools voor jouw website. Denk hierbij aan het thema, de pagebuilder, maar ook oplossingen die je website beveiligen en versnellen. Dat is belangrijk om doorlopende comptabiliteit te garanderen, alle tools moeten ook in de toekomst netjes blijven samenwerken. Bovendien kun je rekenen op actieve doorlopende ontwikkeling, zodat nieuwe functies ook voor jou beschikbaar worden. De meeste van deze tools hebben jaarlijks terugkerende kosten. Zo lang het servicepakket van Blauwe Nacht actief is voor jouw website, hoef jij geen aparte licentiekosten te betalen.

We hebben een zeer uitgebreid portfolio van tools beschikbaar, waar jij als klant van Blauwe Nacht over kunt beschikken voor de website die we voor je hebben gemaakt. Dit portfolio van tools bereidt zich bovendien steeds uit, zodat je ook steeds over de nieuwste technieken kunt beschikken.

Voor licentiekosten van plugins die niet standaard in ons pakket zitten, maar die we wel (in overleg) gaan inzetten, kunnen we jouw maandelijks abonnementsbedrag verhogen. Op deze manier zijn al jouw kosten in 1 overzichtelijk maandelijks bedrag verzameld en hoef je geen aparte licenties aan te schaffen.


BACKUPS, MONITORING EN BEVEILIGING

Achter de schermen zijn we druk bezig voor jou. Regelmatige backups zorgen voor een fijn gevoel. Op alle websites die Blauwe Nacht host wordt een premium beveiligingssuite geïnstalleerd en krijg je een gratis SSL certificaat. Wel zo veilig. Blauwe Nacht kan dagelijks contact maken met je website. Kijken of alles in orde is. Updates en veiligheid checks uitvoeren, controleren of de performance nog steeds op-to-date is.  Mocht er een probleem zijn met jouw website of met de server, gaan we direct aan de slag om dit probleem te verhelpen. Je website is pas goed veilig als updates snel en vakkundig worden uitgevoerd. Het liefst binnen 24 uur, zodat potentiële veiligheidslekken zo snel mogelijk gedicht worden.


INZICHTELIJKE RAPPORTAGES

Wij kunnen je SEO zoekwoorden inzichtelijk maken en dat desgewenst in een maandelijkse rapportage naar je sturen. Zodat jij snel kunt schakelen en volledig op de hoogte bent van jouw website. In deze rapportages staan ook overzichten van je Analytics, je Woocommerce omzet en een overzicht van alle updates en checks. Dus ook als jij zelf niet (of weinig) inlogt op jouw website weet je precies hoe deze ervoor staat.

Blauwe Nacht is jouw betrouwbare partner voor het onderhoud van jouw website.

We hebben speciaal voor jou keuze uit 3 scherp geprijsde pakketten, waarin hosting, backups, checks, monitoring, service, rapportages en doorlopende licenties samenkomen. Makkelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het enige wat jij hoeft te doen is het pakket kiezen wat het beste bij jou past.

N.B. Een servicepakket is niet verplicht. Het is bedoeld om je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen en alle diensten overzichtelijk in 1 maandelijks bedrag samen te vatten. Indien je geen maandelijkse kosten wil kun je alle diensten zoals hosting, onderhoud en eventuele licenties ook zelf regelen.

MAKKELIJKE MAANDELIJKSE PAKKETTEN

Onderstaande pakketten zijn perfect geschikt voor persoonlijke websites en kleine ondernemingen. Voor grotere ondernemingen wordt een servicepakket op maat samengesteld. Denk daarbij aan eigen VPS hosting, onderhoud op maat en een aantal vaste uren support per week/maand.
N.B. Onderstaand overzicht kun je het beste op een groot scherm bekijken. Op kleinere schermen kun je naar rechts scrollen.

Personal

€29
per maand

Professional

€65
per maand

Excellent

€180
vanaf/per maand
Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken. Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’ *
Hosting
Shared hosting 2GB
incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
VPS hosting Blauwe Nacht 10GB
incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
VPS hosting Blauwe Nacht 30GB
incl 1 domeinnaam (.nl of .com)
E-mail met je eigen domein (POP of IMAP)
Ja. Binnen de ruimte van je hosting pakket
Ja. Binnen de ruimte van je hosting pakket
Ja. Binnen de ruimte van je hosting pakket
Exhange e-mail
Optie: v.a. €4,95 per mailbox per maand - mailbox van 50GB
Optie: v.a. €4,95 per mailbox per maand - mailbox van 50GB
Optie: v.a. €4,95 per mailbox per maand - mailbox van 50GB
Backups
Naast zelf instelbare cPanel backups, maandelijkse offsite backup van je website (altijd 1 versie backup)
Naast zelf instelbare cPanel backups, dagelijkse offsite backup van je website (30 dagen backup)
Naast zelf instelbare cPanel backups, dagelijkse offsite backup van je website (30 dagen backup)
Bijna dagelijks contact met je website op afstand
Pro versie thema (GeneratePress Pro, OceanWp Pro of Astra Pro) twv €39-€159 per jaar**
Pro versie pagebuilder (Elementor Pro of Oxygen Pagebuilder) twv €49 per jaar**
Geïnstalleerd en geconfigureerd beveiliginspakket iThemes Security Pro twv €80 per jaar**
Maandelijkse rapportage per e-mail, inclusief Analytics overzicht
SEO ranking monitor
Dagelijkse Performance Check
Dagelijkse Security Check
Uptime Monitor (met naar keuze e-mail waarschuwing)
Akismet Anti-spam Pro
Sendgrid Professioneel pakket voor emails vanaf je website. 
Dedicated 5.000
Dedicated 15.000
Pro versie zeer uitgebreide formulier plugin (Gravity Forms Pro) twv€149 per jaar**
Professionele Cache plugin WP-Rocket, Swift Performance of Blauwe Nacht Opimize twv €29-€39 per jaar**
Pro-actieve support; oplossen van kleine problemen, kleine aanpassingen aan je website.
30 minuten per maand***
90 minuten***
Per half jaar; uitgebreide audit van website inclusief uitgebreide rapportage

* Regulier onderhoud. Indien er door bijvoorbeeld grote wijzigingen van techniek meer werk nodig is, neem ik contact met je op voor een indicatie van de kosten.
** Licentie Blauwe Nacht. Kostenvoorbeeld is indien je zelf een licentie zou nemen.
*** Minuten vernieuwen elke maand en kunnen niet worden meegenomen naar de volgende maand.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, dat kan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Grotere pakketten, eigen VPS, etc.
Ja natuurlijk, dat kan. Die worden dan separaat gefactureerd. Blauwe Nacht hanteert hiervoor marktconforme prijzen; €9,95 voor een .nl domein en €12,95 voor een .com domein. Uiteraard kunnen wij elke extentie voor je bestellen.
De ‘economische levensduur’ van een gemiddelde website is tussen 3 en 5 jaar. De ontwikkelingen op het gebied van techniek, webdesign en niet te vergeten binnen jouw eigen bedrijf kunnen ervoor zorgen dat je niet meer uit de voeten kunt met een kleine aanpassing en dat een nieuw design nodig is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Voor jou maken we een speciaal pakket op maat.
Nee, de kosten van het ontwerp en uitvoering zijn apart. Het abonnement is bedoeld om je website in topconditie te houden.
Ja, dat kan. Omdat in sommige gevallen een verhuizing van je website/email is gemoeid, kunnen er kosten voor berekend worden. Kies bij voorkeur direct je juiste pakket.

Personal naar Professional of Excellent; kosten verhuizen €49
Professional of Excellent naar Personal; kosten verhuizen €49
Verhuizen van Professional naar Excellent (vice versa) is kosteloos.
Ja, dat kan uiteraard. Je moet dan zelf hosting en een domeinnaam bestellen, je site verhuizen, zelf licenties nemen op thema’s en modules.

We kunnen ook vanaf het begin rekening houden dat je zo min mogelijk terugkerende kosten wilt. Let wel; we maken normaal gesproken gebruik van diverse professionele tools. Zonder deze tools zal je website er wellicht minder mooi uitzien en over minder functionaliteit beschikken.

In je abonnement zitten de jaarlijks terugkerende licentiekosten van de diverse pro tools inbegrepen.* Als je een website wil zonder verdere verplichting maken we vooraf duidelijke afspraken welke tools we gaan inzetten. Zo is helder welke licentiekosten je zelf gaat dragen.

*Om het abonnement voor zoveel mogelijk klanten aantrekkelijk te houden, zijn niet alle licentiekosten inclusief in een abonnement. Denk daarbij aan een lidmaatschapsplugin, e-learning systeem of aanvullende functionaliteit voor een webshop. Dit is altijd duidelijk vooraf.
Ja, je krijgt inloggegevens voor je eigen cPanel. Hierin kun je zelf alle instellingen bekijken, je e-mail instellen, etc.
Shared hosting is een voordelige keuze, hier deel je een server met een groot aantal websites. Dat kan oplopen tot duizenden. Dat merk je in performance en veiligheid. VPS (Virtual Private Server) is kwalitatief een veel betere oplossing. Hier word een eigen server omgeving gemaakt, met eigen resources. Hierop draaien uitsluitend eigen websites. Blauwe Nacht heeft een eigen VPS, waar alleen de websites van klanten van Blauwe Nacht op staan. De resources schalen mee met het aantal websites. VPS heeft een enorme boost ten opzichte van Shared hosting, websites laden bijvoorbeeld wel tot 1 seconde sneller! (dat is op een laadtijd van 3 seconden een enorme boost)
Op die van jou. Jij bent eigenaar van de domeinnaam. Indien gewenst kunnen we de registratie ook anoniem uitvoeren.
Ja dat kan. Je krijgt van ons altijd een uur ‘les’ in het doen van kleine aanpassingen. Zo kun je zelf makkelijk kleine dingen zelf aanpassen.

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag om nieuwe pagina’s te maken. Hoewel we dit van harte aanbevelen, is dit op eigen risico.

Je kunt aanpassingen en/of aanvullingen natuurlijk ook door ons laten doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
We hopen natuurlijk dat je klant bij ons blijft. Indien je niet verder wil kun je na 1 jaar maandelijks opzeggen. Je pakket wordt na opzeggen beëindigd, je website en e-mails zullen dan verdwijnen. 

Je krijgt de verhuiscode van jouw domeinnaam. Je website krijg je indien gewenst als een zip bestand opgestuurd. Voor je e-mail dien je zelf te zorgen voor een backup.
Een website heeft net zoals je auto of huis onderhoud nodig. Als dit regelmatig gebeurt blijft jouw website goed en veilig functioneren. Bij updaten kunnen kleine problemen ontstaan, die als ze direct verholpen worden voor de minste last zorgen. In dit pakket zit ook de hosting verwerkt, de plek waar je website woont. Ook jouw email valt onder dit pakket. Wij maken gebruik van professionele thema’s en modules, die doorlopende licenties hebben. Zo lang je abonnement bij Blauwe Nacht loopt, blijven die licenties actief.

Een maandelijks abonnement zorgt bovendien voor een constante factor. Jij weet precies waar je aan toe bent en wij kunnen jou zo doorlopend de beste service bieden.
Ja natuurlijk, neem contact met ons op voor een pakket op maat.
DisclaimerPrivacy & CookiesAlgemene Voorwaarden Copyright © 1999 – 2022 Antal Hendrix van Spronsen | Alle rechten voorbehouden | Blauwe Nacht Almere
arrow-up
Antal Hendrix van Spronsen

Antal Hendrix van Spronsen

Online

Blauwe Nacht is op dit moment gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Antal Hendrix van Spronsen
Hallo, welkom bij Blauwe Nacht. Kan ik je helpen?
Stel je vraag via:
chat