Ben je zoekende wat nu te doen? Wil jij graag die grote verandering realiseren maar weet je niet hoe? Zoek dan niet verder. Erik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

Bart Hendrix is een fotograaf uit Almere die voornamelijk landschaps- en avondfoto's maakt. Blauwe Nacht werkt nauw samen met Bart op het gebied van fotografie.

Logopediepraktijk Zaandam is een jonge, professionele praktijk voor kinderen met spraak- en taalproblemen.

Praktijk Sanne van Baal is dé plek in Dronten om aan jezelf te werken en weer stressvrij en blij te zijn.
Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij snel de oude bent. 

Hanneke biedt coaching en counseling aan voor particulieren (werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek en communicatieproblemen) en bedrijven (jobcoaching, loopbaancoaching en teamcoaching)

Hanneke gaat respectvol en doortastend te werk. Met de door haar op de persoon afgestemde tools en methodieken weet ze als geen ander het beste in jezelf naar boven te halen. Ze is authentiek en heeft een fijne, warme persoonlijkheid. Een traject volgen bij Hanneke is zeer de moeite waard!

TWi Support biedt maatwerk en flexibiliteit in secretariële dienstverlening: Management & Office support 2.0. Het sleutelwoord is samenwerking: pro-actief en servicegericht samenwerken met de opdrachtgever. Centraal staat dat TWi Support meedenkt, signaleert, initieert en in nauw overleg met de opdrachtgever implementeert.

Thierry is een verdienstelijk fotograaf die werkt voor diverse dag- en weekbladen. Zijn opdrachtgevers zijn bedrijven (portretten, reportages) en particulieren (portretten, trouw- en rouwreportages).

Flow-Ing geeft jou richting in jouw werk, relatie, financiën, gezondheid, onderneming, contact met familie of vrienden. Inge van Duin is objectief en meevoelend. Ze adviseert in mogelijkheden en wijst jou op eventuele valkuilen, waardoor jij weet welke keuze jou past en hoe verder te gaan. Inge gidst jou op jouw unieke weg.