Jouw nieuwe website begint hier

Hier komen passie, vakmanschap en prachtige ontwerpen samen. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Wordpress consultancy met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Wordpress Consultancy

Advies, planning en audits.

Webdesign en Marketing

Functionele websites die scoren.

Hosting en Monitoring

Doorlopende monitoring en service.

Blauwe Nacht: Holistic Webconsultancy

Wij maken zakelijke websites voor ondernemende mensen. Van ZZP’ers tot MKB.
Door onze unieke achtergrond hebben we veel spirituele ondernemers als klant.

Wil je als ondernemer een prachtige, snelle, stabiele, goed te vinden Topwebsite met een optimale prijs/kwaliteit verhouding?

Je website is essentieel voor de manier waarop je je presenteert aan je klanten. Voor elke ondernemer is investeren in zichtbaarheid van levensbelang. Als jij op zoek bent naar een professionele uitstraling, is hulp van een professionele partner voor je online zichtbaarheid essentieel; Iemand die zicht verdiept in jou, jouw bedrijf en wat je wilt bereiken.
Iemand die weet wat je écht bedoelt en dat vervolgens ‘gewoon’ voor je maakt. Iemand die naar je luistert, geduldig is en vooral veel vakkennis heeft. Iemand die je onpartijdig adviseert en je begeleidt in juiste keuzes maken. Een bureau dat bereikbaar is, je werk uit handen neemt en die serieus zin heeft jou te helpen de top te bereiken. Welkom bij Blauwe Nacht.

Waarom kiezen voor Blauwe Nacht?

Iedereen heeft zijn of haar eigen talent. Je kunt het ontwerp van je nieuwe website met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kun jij je helemaal concentreren op waar jij goed in bent: ondernemen.

Wij maken websites voor ondernemende mensen

Of je nu een starter bent, of je bedrijf uit zijn huidige jas is gegroeid; Blauwe Nacht helpt je met het vertalen van jouw identiteit naar het scherm.

Vanaf het eerste gesprek krijg je eerlijk en open advies

We luisteren naar je, brengen je wensen en verlangens in kaart en gaan we samen op zoek naar de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf.

Makkelijk werken met jouw nieuwe website

We werken met de modernste en gebruikersvriendelijkste software en plugins. Want na oplevering moet je zelf ook makkelijk en snel aanpassingen kunnen maken, zoals toevoegen van blogs of producten in je webshop.

Altijd maatwerk

Van een brochure-website, e-learning systeem, online agenda tot een uitgebreide webshop; vrijwel alles is mogelijk.
Geen standaard WordPress thema's; jouw website verdient een origineel ontwerp!

Monitoring en nazorg

Van hosting tot periodiek onderhoud; Blauwe Nacht levert als jij dat wil het complete pakket. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veilig!

Dat geeft een goed gevoel.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw nieuwe website?

Investeren in een gezonde zakelijke toekomst is verstandig, investeren in een goede zakelijke partnerschap kan bovendien ook best leuk zijn. Samenwerken zit in het DNA van Blauwe Nacht, het namelijk wordt pas echt leuk als jouw expertise samenkomt met die van ons. Jij zorgt voor jouw klanten en wij zorgen voor een mooie moderne website op maat die werkt. Co-creatie to the max. 
Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Alle elementen van een website zijn even belangrijk. Van kleuren tot lettertypes, maar ook de techniek en de mens achter de website. Als alles klopt werkt je website.

Nee, naast websites verzorgen wij marketing, audits en grafische vormgeving. Zo kunnen we zorgdragen dat alles netjes op elkaar aansluit. Lees meer over alle diensten op deze pagina.

Ja, speciaal voor onze klanten hebben we eigen servers ingericht waarop we veilige en geoptimaliseerde WordPress hosting op aanbieden. Lees er hier alles over.

Korte communicatie lijnen, een geweldig inlevingsvermogen en perfecte service zijn de pijlers van Blauwe Nacht. Maak kennis met Antal Hendrix van Spronsen.

Boek snel een kennismakingsgesprek in, je kunt de op deze pagina direct een afspraak inplannen.

Klanten van Blauwe Nacht

Tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. Allemaal uitzonderlijke ondernemers en bedrijven. Hieronder een kleine selectie van ons portfolio: websites op maat.

Bekijk het volledige portfolio van Blauwe Nacht, of lees alle testimonials van onze klanten.

Alles wat je moet weten over UTM-links

UTM (Urchin Tracking Module) links zijn aangepaste URL's die extra informatie bevatten over de herkomst en het medium van het websiteverkeer. Deze informatie wordt toegevoegd via UTM-parameters en helpt marketeers om de effectiviteit van hun campagnes nauwkeurig te meten. UTM-links zijn vooral nuttig in analytiscs tools zoals Google Analytics en UserMaven.
Lees verder

Verfijn het ontwerp van je website met de kracht van kleur

Ontdek hoe je het ontwerp van je website naar een hoger niveau tilt door de juiste kleuren te gebruiken. Leer over kleurcontrast, verzadiging en andere ontwerpprincipes om een visueel aantrekkelijke website te maken.
Lees verder

Hoe duurzaam is jouw website?

Als je denkt aan duurzaamheid denk misschien aan goede stroom, je verwarming een tandje lager zetten, minder vlees eten en energiezuinige led-lampen. Maar hoe zit het met jouw website?
Lees verder

Wil je weten wat Blauwe Nacht voor jou kan betekenen?