Wow.. Taking to long? Reload the page or click here to close the loading screen.

Blauwe Nacht WordPress webdesign

WordPress is het makkelijkste en betrouwbaarste CMS Systeem. 26% van alle websites wereldwijd draait inmiddels op WordPress. En dat is niet voor niets. De basis is gratis, het is makkelijk in gebruik, modern en zeer betrouwbaar. WordPress is makkelijk uit te bereiden met plugins die voor extra functionaliteit zorgen. Met keuze uit meer dan 40.000 (!) weet je zeker dat er voor elke specifieke functionaliteit voorzien is. Blauwe Nacht maakt gebruik van een aantal kwalitatief vooruitstrevende thema’s en plugins van uitstekende bedrijven;

Wordpress logo
Generate Press Logo

Veiligheid en onderhoud

WordPress websites zijn veilig en betrouwbaar. Doordat er enorm veel websites op WordPress draaien, zijn er een hoop hackers actief op zoek naar foutjes en achterdeurtjes om jouw site over te nemen. Blauwe Nacht implementeert direct vanaf de start enkele slimme handigheidjes die hackers buiten de deur houden. Maar dat is niet het enige wat jouw website veilig houd. Met enige regelmaat worden er updates en patches uitgebracht. Het is van groot belang jouw website goed te onderhouden. Blauwe Nacht heeft aantrekkelijke service/onderhoudspakketten, waarbij niet alleen vrijwel dagelijks contact is met je website, maar ook automatische veiligheid- en snelheidtests gedaan worden. Jij wordt desgewenst maandelijks op de hoogte gehouden met een uitgebreide rapportage waar ook je Google ranking en bezoekersaantallen in vermeld staan. Klik hier voor een overzicht.

Prijzen

Webdesign is maatwerk. Niet alle opties zijn voor iedereen hetzelfde. Ik maak vooraf altijd een offerte zodat je niet voor verassingen komt te staan. Een indicatie van de prijzen vindt je hier; klik hier voor een overzicht.

Licentiekosten

De meeste premium thema’s en plugins hebben jaarlijks terugkerende kosten. Zodra jouw website is opgeleverd door Blauwe Nacht dien je zelf een licentie aan te schaffen om verzekerd te zijn van updates. Echter zo lang jouw website bij ons in een serviceprogramma valt blijft de licentie van Blauwe Nacht actief*, je hoeft in dat geval dus niet zelf een licentie te nemen. Dat kan behoorlijk schelen! 

* Dit geld (helaas) niet voor alle plugins, op de offerte staan deze kosten duidelijk vermeld.

Hosting

Jouw website moet ergens wonen. Blauwe Nacht heeft een aantal aantrekkelijke hostingpakketten voor je geselecteerd; klik hier voor een overzicht.

Rockstar Support van Blauwe Nacht

Heb je aanpassingen aan je website, wil je support met het versturen van nieuwsbrieven of het posten op Social Media of wil je drukwerk laten opmaken? BLAUWE NACHT doet het gewoon. Klik hier voor een overzicht van de servicepakketten.

Support

Classic
19 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Wekelijkse backup van je website (altijd 1 versie backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies

Support

Professional
49 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Dagelijkse backup van je website (altijd 4 versies backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies
Beste Keuze

Budget (Shared) hosting

Bij shared hosting huur je een klein stukje van een server. Hier draaien vaak honderden (of duizenden) websites op. Dat maakt dit type hosting lekker goedkoop. De resources zijn hier theoretisch en niet gegarandeerd. Voor de meeste kleine websites is dit vaak genoeg. In pieksituaties kan de server echter langzaam reageren; als je website plots veel bezoekers krijgt kunnen die hier last van ondervinden. Als je website traag reageert is het misschien een teken dat je resources niet toereikend (meer) zijn.

Premium (Cloud) hosting

Bij Cloud hosting huur je een klein stukje van een server. Maar in dit geval is de gehele (virtuele) server afgehuurd voor Blauwe Nacht en zijn klanten. Blauwe Nacht heeft de configuratie van de server in eigen handen, wat goed nieuws is voor jou. De resources worden gedeeld en schalen dynamisch mee met het aantal klanten. Met meer klanten ontstaat er een steeds groter collectief, met steeds meer power. Zo zal er in pieksituaties veel meer kracht zijn om bezoekers een snelle en betrouwbare website voor te schotelen. Websites die draaien onder Cloud hosting voelen soepeler aan, laden sneller en zijn veel betrouwbaarder. Als je Cloud hosting combineert met een van onze servicepakketten heb je werkelijk geen zorgen meer.

Inloggen

Registreren