Reviews

Er is geen betere graadmeter dan tevreden klanten. Ik laat ze graag aan het woord, lees hieronder wat ze van Blauwe Nacht vinden. Allemaal uitzonderlijke ondernemers die ik zelf van harte kan aanbevelen en stuk voor stuk een warm hart toedraag.

Xander van der Zijden
Xander van der Zijden
Universal Academy
Lees verder
Antal heeft het ontwerp van mijn website Universal Academy van A-Z in goede banen geleid. Hij is proactief en helder in de communicatie en komt zelf met goede ideeën voor het ontwerp. Bovendien kwam hij altijd zijn afspraken na. Ik zal dan ook zeker in de toekomst weer gebruiken maken van zijn diensten.
Anouke Kluiters
Anouke Kluiters
Embrace of Love
Lees verder
Omdat ik niet tevreden was over de website die ik zelf had gebouwd en graag een meer professionelere website wilde met daarnaast een webshop had ik Antal van Blauwe Nacht benaderd.

Ik ben nog steeds blij dat ik die beslissing heb gemaakt. Samen met met Antal bouwen aan mijn nieuwe site ging zo ontspannen! Ik voelde me gehoord in mijn wensen en met zijn kennis en creativiteit werd dit naar een hoger niveau gebracht.

Ook de nazorg is uitstekend, even mailen of bellen en Antal gaat ermee aan de slag: tenslotte is mijn site net als mijn onderneming altijd groeiend en in beweging.
Laurna Fenenga
Laurna Fenenga
SoulMatters
Lees verder
Het is superfijn werken met Antal. Vanaf begin tot het einde ging alles in een flow ! Hij voelt heel goed aan wat je wilt, communiceert helder, heeft een goede feel voor design en alles gaat met gemak. Ik ben superblij met het resultaat en zijn relaxte manier van samenwerken ! Heel veel dank Antal voor alles wat je tot nu toe gedaan hebt voor mij !
Sanne van Baal
Sanne van Baal
The Wellbeing Centre
Lees verder
Samenwerken met Antal is een feestje.

Hij is een professional, maar niet afstandelijk of koeltjes. Vriendelijk, betrokken, meedenkend, creatief en kundig zijn woorden die hem kenmerken. Keer op keer wist hij mij te verbazen en te verrassen; een fijne sparringspartner.

Ik ben superblij met het eindresultaat! Het overtrof mijn verwachtingen ruim. ❤
Thierry Schut
Thierry Schut
Thierry Schut Fotografie
Lees verder
Antal heeft voor mij mijn complete huis-stijl ontworpen; visitekaartjes, briefpapier, kadobon en mijn website.

Door zijn persoonlijke manier van “zaken” doen, is hij in staat je wensen te vertalen naar een geweldig en betaalbaar product.
Josta Kolkman
Josta Kolkman
Mindfulness coach
Lees verder
De afgelopen weken heeft Antal voor mij een prachtige website gebouwd die vanaf dag 1 al veel complimenten heeft ontvangen.

Met een voorbeeldsite en een goed gesprek over voorkeuren en afkeuren, ging Antal aan de slag. Hij was erg flexibel, wat voor mij vanwege privésituatie erg prettig was, en heeft erg veel kennis en kunde van stijlelementen tot aan Google Analytics.

Ik ben erg blij met het resultaat, het voelt heel eigen en vertelt in alle opzichten precies wat ik uit wil stralen. Dankjewel!
Inge van Duin
Inge van Duin
Flow Group
Lees verder
Ook de nazorg, bereikbaarheid en meeleven is fantastisch! Het werk en de support van Antal van Blauwe Nacht is een absolute aanrader!
Erik Roesink
Erik Roesink
Innerchanges
Lees verder
Wat ik zo waardevol vind aan Antal van Blauwe Nacht is dat toen hij mij begeleidde met het maken van mijn websites (en alles er om heen) hij mij werkelijk gehoord en gezien heeft.

Dit vertaalt zich in het feit dat hij actief met je meedenkt en oplossingen vindt waar nodig. Altijd bereid dat probleem op te lossen waar ik op dat moment tegen aanliep. Je gedegen advies geeft zo dat je zelf kan kiezen. Hij loopt met je mee in het gehele proces van begin tot eind. Niet zoals ander bedrijven het doen: je geld betaald voor de bouw van je website en alsnog zelf alles mag doen en oplossen.

Ik kan Antal van harte aanbevelen omdat hij creatief is, oplossingsgericht te werk gaat, structuur behoud in het gehele proces, je steunt waar nodig zodat je ook echt die prachtige droom website kan maken die je graag wilt. Hij vertaalt voor mij perfect het gevoel dat ik over wil brengen op mijn klanten met zijn expertise.
Wilka Zelders
Wilka Zelders
Visionair artiest
Lees verder
Ik vind Antal van Blauwe Nacht gewoonweg de beste webdesigner die er is. Niet alleen kan hij de essentie van mijn werk begrijpen en vertalen in een precies passend design, ook blijft hij met me meedenken over hoe ik mijn klanten nog beter kan bereiken en helpt hij me bij problemen heel snel uit de brand.

Uiteraard heb ik hem dus ook de verantwoordelijkheid gegeven over het onderhoud van de website, terwijl ik tegelijkertijd zelf alle vrijheid heb om teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen, etc. Hij heeft goede uitleg gegeven over hoe dit zelf te doen en geeft ook feedback als hij denkt dat het beter kan.

En bovenal is Antal zo goed omdat hij zelf duidelijk geniet van zijn werk en van het werk van zijn klanten. Hij snapt dat je website echt bij je moet passen, omdat het je eerste etalage is naar de wereld. En dat luistert nauw, want hoe meer mensen zien wat jij werkelijk te bieden hebt, hoe eerder je de juiste mensen zult aantrekken.

Omdat Antal het beste van zichzelf geeft, haalt hij beste uit mij naar boven en dat maakt hem dè webdesigner voor iedereen die dat ook wil.
Jeannette van Heeckeren
Jeannette van Heeckeren
Meubelen van Steigerhout
Lees verder
Antal beschikt over de ‘gave’ om het gevoel van jouw bedrijf op een het internet weer te geven. Ik vind dat echt heel knap en dat maakt hem, voor wat mij betreft, uniek in deze branche.

Geen commercieel gedoe maar het is echt! Fijn hoor.
Hanneke Hoppenbrouwer
Hanneke Hoppenbrouwer
Healing, advies en beauty
Lees verder
Eindelijk iemand die voelt, ziet en begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens naar je luistert. Antal is in staat om jouw kracht en aanbod om te zetten tot een tastbaar geheel.

De look en feel was uitzonderlijk en zo passend. Dat ziet hij dus gewoon..

Nog steeds aan het twijfelen? Ik zeg doen!
Monique de Nijs
Monique de Nijs
Lees verder
Antal snapt echt wat je bedoelt, leeft zich in in jou en de materie en daardoor is het heel prettig samenwerken met hem. Hij legt in iets abstracts als een website een dosis gevoel.

Dat is iets wat je bij andere website bouwers mist.
Ann De Wreede
Ann De Wreede
Liquid Yoga
Lees verder
Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworpen en gebouwd en dit is een plaatje geworden.

Antal is zowel gestructureerd als creatief. HIj denkt mee, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Wanneer het lijkt alsof het even vastloopt, voelt hij heel goed aan wat er nodig is om er weer inspiratie in te krijgen en welke kant op te gaan. Kortom Antal is professioneel, flexibel en inlevend.
Jan-Willem van Aalst
Jan-Willem van Aalst
Heelheid | Imergis
Lees verder
Antal van Blauwe Nacht denkt altijd pro-actief mee, vanaf het ontwerp van de website tot en met de beheerfase waarin alles zoemt.

De dashboard overzichten zijn altijd netjes, gestructureerd en begrijpelijk. Ook in gesprekken over vergoeding van diensten stelt Antal zich altijd constructief op.
Christel Nijland
Christel Nijland
Shamahuis
Lees verder
Geduldig luistert Antal naar je en is hij in staat tussen de regels te luisteren en hóórt hij daadwerkelijk wat je zegt.

Antal coacht je als het ware door het hele proces van ontwerpen heen en dat doet hij zeer voortvarend.
Mariëlle Duindam
Mariëlle Duindam
Sparkleparadise
Lees verder
So happy to be part of this family!
Jeetje Antal, wat is het fijn om met jou te werken. Zoveel zorg, aandacht, plezier, professionaliteit, kennis en flexibiliteit heb ik nog niet eerder meegemaakt tijdens zo'n reis. Heel bijzonder hoe deze site tot stand is gekomen.

Dankjewel!

Hier komen passie, vakmanschap en prachtige ontwerpen samen. Welkom bij Blauwe Nacht: jouw fullservice webdesignbureau. Webdesign met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Company Info

BLAUWE NACHT
Carol Vogesgracht 12
1336 KE ALMERE

085 200 6138
ln.thcanewualb@ollah

KvK 63302349
NL13INGB0006895419