Secretaresse Platform in Noord

Opdrachtgever: Tamara Witkamp

Het SPiN is een vereniging van secretaresses, managementassistenten, office-managers, project management officers, virtual assistants en zzp’ers uit Drenthe, Friesland en Groningen.

afbeelding desktop Secretaresse Platform in Noord
afbeelding tablet Secretaresse Platform in Noordafbeelding telefoon Secretaresse Platform in Noord

Antal is één van die parels waarvoor je dankbaar bent als hij op je pad mag komen. Als ondernemer begrijpt hij zelf ook hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf of organisatie het maximale uit een website te halen. Door het voeren van een goed gesprek, meedenken, nadenken, uitwerken, samen een website ontwikkelen maken die aansluit bij jouw wensen, altijd aangevuld met nét die extra's waar je zelf nooit opgekomen was. Hij zorgt dat hij op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied en implementeert dit ook als het past binnen de klantwens. Dit toont de passie voor zijn vak!

Meerdere opdrachtgevers waarmee ik heb samengewerkt, hebben de zakelijke website overgebracht onder het beheer van Blauwe Nacht. Voor mij betekent dit vertrouwen en vakmanschap.

Daarnaast is Antal bijzonder creatief en een fantastische grafisch vormgever en fotograaf. Kortom: holistisch en gewoon een heel mooi mens.

Tamara Witkamp

TWi Support

Wil jij ook een website zoals Secretaresse Platform in Noord van Tamara Witkamp?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of vul direct de intake vragenlijst in via deze link.