Elijah's Seat schrijft en drukt unieke boeken over het Aquariustijdperk. Elk boek geeft een NIEUW en fris perspectief op hoe we leven kunnen creëren in de Aquarius Principes. Ze geven inzicht in het KERNDOEL van de Mensheid en de Bestemming van onze planeet….

Praktijk Sanne van Baal is dé plek in Dronten om aan jezelf te werken en weer stressvrij en blij te zijn.
Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij snel de oude bent. 

In het Watermantijdperk mogen we allemaal veranderen. De mensheid en de planeet zijn verenigd in deze Bestemming voor het Leven. Deze website is er om allen te inspireren in de Aquarius principes en te leren de ascentie van allen te realiseren.

De Nieuwe Aarde-frequenties bestaan uit 13 energie-remedies, hologrammen, foto’s, pianomuziek, aurasprays en edelstenen die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen, de streek Languedoc-Rousillon in Zuid Frankrijk. De dertiende frequentie openbaarde zichzelf in Egypte. In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt hun vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking.

Deze vliegensvlugge maatschappij voelt voor veel mensen als een tornado van drukte. Een ‘ratrace’ van hoge verwachtingen waar je maar aan moet zien te voldoen. Door met enige regelmaat het rustpunt in jezelf op te zoeken, creëer je een basis van waaruit je betere beslissingen kunt nemen. ‘Unplug’ noemt Josta dat: loskomen van de hectiek en al het 'moeten' en aandachtig leren waarnemen. Om zo te komen tot heldere keuzes, goede (werk)relaties en resultaten om trots op te zijn. 

Isea reist al haar hele leven over de wereld op zoek naar het verband tussen dingen die we kunnen zien en dingen die we niet kunnen zien. Haar pad heeft haar gebracht om te leren over het belang van licht als voeding voor het leven op aarde. Ze heeft workshops, retraites, trainingen en concerten gegeven. Haar stem heeft een diepe toon en een warmte die je onmiddellijk laat ontspannen en je volledig in klank laat opgaan.

The Hi-Fi Mystery School is een esoterisch concept van kunstenaar, channel en muzikant; Jeroen van Meeteren (02-12-1970). De groei van het bewustzijn op persoonlijk en collectief vlak staat figuurlijk centraal in de Muziek, Animatiefilms, Geometrische Kunstwerken en zijn Activatie Healings.

Inzichten.com verwoordt actuele collectieve trends en situaties op persoonlijk, collectief en spiritueel niveau. Met als doel groei, bewustzijn en inzicht te geven in persoonlijke en maatschappelijke situaties. Op de website vind je ondersteunende artikelen, beschrijving en bewustwording van elektromagnetische verstoringen van de Zon en Aarde. Maar ook mineralen (edelstenen en kristallen), geometrie andere tools om je te ondersteunen voor je innerlijke proces om op een praktische manier te gaan leven wie je in Wezen bent. Zoek je meer een persoonlijke begeleiding, dan zijn er webinars, kristaldagen, workshops, persoonlijke consulten.

With your mind you think, with your heart you create. Ultimately the choice is yours. What do you want your reality to be? What path do you take? Which flow do you follow? 

When you use your mind, you can manifest your reality. But manifesting isn’t necessarily creating in connection with all life and in balance with what is beyond you. Manifesting takes a lot of effort. When you use your heart as a compass to find your flow,  creating becomes effortless. The heart is connected and therefore creation from the heart is connected. When you learn to follow your heart, you will see just how connected life is…. all life; on earth and beyond.

Multidimensionaal kunstenares Wilka maakt zeer fraaie kunst. Haar bestseller boek 'Handboek Energetische Basiskennis' is te koop op haar website.

Een warm welkom in Shamahuis. Hier komen innerlijke en uiterlijke beweging samen. Christel Nijland combineert in Shamahuis Kundalini Yoga met Reflexologie. Haar passies voor de natuur en sjamanisme hebben geresulteerd in een aantal geweldige voedende en aardende therapieën. Voor het volgen van inspirerende Yoga lessen, tot individueel samengestelde begeleidingstrajecten, in Shamahuis ben je van harte welkom.