Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Bart Hendrix is een fotograaf uit Almere die voornamelijk landschaps- en avondfoto's maakt. Blauwe Nacht werkt nauw samen met Bart op het gebied van fotografie.

Of het nu gaat om het ontwikkelen of uitvoeren van individuele coachings, teamcoachings, leergangen, in-companytrainingen, leiderschapsontwikkeling,  organisatie-ontwikkeltrajecten, seminars, advies, public speakings of retreats; bij senior coach Martin Thoolen ben je aan het juiste adres.

ISACA NL Chapter faciliteert een internationale community van gedreven en innovatieve IT-professionals. De vereniging zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste informatie, best practises en ontwikkelingen op het gebied van IT governance, risk en security management. Daarvoor organiseert ISACA NL Chapter onder meer trainingen, events en ledenbijeenkomsten.

Praktijk Sanne van Baal is dé plek in Dronten om aan jezelf te werken en weer stressvrij en blij te zijn.
Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij snel de oude bent. 

Isea reist al haar hele leven over de wereld op zoek naar het verband tussen dingen die we kunnen zien en dingen die we niet kunnen zien. Haar pad heeft haar gebracht om te leren over het belang van licht als voeding voor het leven op aarde. Ze heeft workshops, retraites, trainingen en concerten gegeven. Haar stem heeft een diepe toon en een warmte die je onmiddellijk laat ontspannen en je volledig in klank laat opgaan.