Wow.. Taking to long? Reload the page or click here to close the loading screen.

Een holistische visie op webdesign

Een blik op het geheel.

Alles is even belangrijk.

Meer dan de som der delen.

Het woord ‘holisme’ komt van het Griekse woord ‘holos’. Wat ‘heel’ betekent. Holisme is een visie waarbij naar het geheel wordt gekeken, een visie waarbij alle losse delen even belangrijk zijn en samen méér zijn dan zomaar de som der delen. Een visie waarbij alles samenhangt en met elkaar verbonden is. Wikipedia

Als we naar een huis kijken dan zien we een huis en niet de losse stenen en ramen. En toch bepalen al die losse onderdelen hoe je dat huis ervaart. Is het een mooi huis? Voel je je er welkom? Of loop je er met een grote boog omheen?

Precies zo werkt het met een website. Alle aparte onderdelen, zoals kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen hebben een enorme invloed op de beleving van je bezoeker. Maar het gaat nog dieper dan dat. Als ook alle onderdelen die je bezoeker NIET ziet kloppen, dan gebeurt er iets moois, dan WERKT je website.  

Everything is connected

Van kleurenpalet tot gebruikte lettertypes. Van de gebruikte afbeeldingen tot hoe jij in je vel zit. Van de toon in de tekst tot aan de technische implementatie van zoekmachine woorden; alles heeft invloed op elkaar. Heb jij plezier in je werk? Heb je wat moois te geven aan je klanten? Dan help ik je graag om dat gevoel te vertalen naar het scherm.

coherentie

Als alles klopt met elkaar, krijg je een mooie logische samenhang. Dan versterkt alles elkaar. Dan weet je dat je boodschap over komt, dat jouw website werkt. Dat is de essentie van een holistische visie op webdesign.

1+1=meer

Dat gaat duidelijk op bij deze unieke manier van werken. De prachtige energie die ontstaat als alles samenwerkt. Als je het gevoel hebt dat alles klopt. Dat je het voelt hoe alle afzonderlijke ingrediënten werken met elkaar. Dat het van het scherm spat.

Samenwerken en co-creëren

Als je samenwerkt, gebeurt er iets moois. Je kunt samen veel meer bereiken dan alleen, dat is voor iedereen wel duidelijk. Als iedereen in het team doet waar hij plezier in heeft, waar hij goed in is, krijg je het beste wat iedereen te bieden heeft in één pakketje. Als er ruimte is voor zelfontplooiing, ruimte is voor tijd, ruimte is om het echt mooi te laten ontluiken, dat is duidelijk ‘meer dan de som der delen’. Dat is een holistische kijk op het leven.

Holistische visie op webdesign

Voor als alles belangrijk is. Van afbeeldingen, tot lettertypes. Van kleurenpalet tot alle dingen die je bezoeker niet ziet. Welkom bij BLAUWE NACHT. Ben jij klaar om op zoek te gaan naar de essentie? Naar jouw holistische visie op webdesign? Zullen we beginnen?

Support

Classic
19 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Wekelijkse backup van je website (altijd 1 versie backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies

Support

Professional
49 per maand
 • Blauwe Nacht houdt je WordPress installatie, alle plugins en je thema ‘up to date’. Worry-Free WordPress, je hoeft niet meer over de techniek na te denken.*
 • De unieke Blauwe Nacht WordPress Support plugin.
 • Toegang tot support tool (versturen van een support ticket) direct vanuit je WordPress Dashboard.
 • Berichten monitoren (reacties/spam)
 • Dagelijkse backup van je website (altijd 4 versies backup)
 • Uptime monitor
 • SEO keyword ranking monitor
 • Dagelijkse security check
 • Dagelijkse performance check
 • Maandelijks een rapportage en vrijblijvend advies
Beste Keuze

Budget (Shared) hosting

Bij shared hosting huur je een klein stukje van een server. Hier draaien vaak honderden (of duizenden) websites op. Dat maakt dit type hosting lekker goedkoop. De resources zijn hier theoretisch en niet gegarandeerd. Voor de meeste kleine websites is dit vaak genoeg. In pieksituaties kan de server echter langzaam reageren; als je website plots veel bezoekers krijgt kunnen die hier last van ondervinden. Als je website traag reageert is het misschien een teken dat je resources niet toereikend (meer) zijn.

Premium (Cloud) hosting

Bij Cloud hosting huur je een klein stukje van een server. Maar in dit geval is de gehele (virtuele) server afgehuurd voor Blauwe Nacht en zijn klanten. Blauwe Nacht heeft de configuratie van de server in eigen handen, wat goed nieuws is voor jou. De resources worden gedeeld en schalen dynamisch mee met het aantal klanten. Met meer klanten ontstaat er een steeds groter collectief, met steeds meer power. Zo zal er in pieksituaties veel meer kracht zijn om bezoekers een snelle en betrouwbare website voor te schotelen. Websites die draaien onder Cloud hosting voelen soepeler aan, laden sneller en zijn veel betrouwbaarder. Als je Cloud hosting combineert met een van onze servicepakketten heb je werkelijk geen zorgen meer.

Inloggen

Registreren